Inginer- industria alimentara

Nivel cariera

Entry (0-2 ani)


CANDIDATUL IDEAL:



  • Studii superioare tehnice de specialitate.

  • Cunoştinţe operare PC (Windows, Microsoft Word şi Excel, Internet).

  • Bune abilitati de organizare si coordonare.

  • Experienta in activitatea de productie pe acest post(in industria procesarii si preparii produselor din carne)- MINIM 1 an.




Rog candidatii, sa depuna CV-ul cu poza, daca este posibil!!!






RESPONSABILITATI:





Coordoneaza si controleaza activitatea echipei din subordine;
Instruieste si indruma personalul din subordine;
Evalueaza performantele echipei din subordine;


Verifica necesarul de materii prime si auxiliare;


Verifica corectitudinea inregistrarilor in fisele HACCP;


Se asigura de respectarea retetelor de fabricatie;


Urmareste desfasurarea procesului de fabricatie;
Urmareste evolutia stocurilor de materii prime, ambalaje si materiale;
Implementeaza si monitorizeaza respectarea procedurilor si a instructiunilor de lucru;
Respecta politicile companiei privind calitatea si siguranta alimentului;
Verifica calitatea produsului finit.




DESCRIEREA COMPANIEI:


Suntem o mica unitate in industria procesarii si preparii produselor din carne.


  • Interviu online
  • Ce calitati consideri ca te recomanda pentru acest post?
  • Care ar fi un pachet salarial minim acceptat pentru pozitia de Inginer?