X
OK
X
Do you?
OK
CANCEL

Topciu
(Iași, Județul Iași, România, 52 ani, Feminin)
Activ ultima data in: 25 Decembrie 2010

Posturi / Competente profesionale:
director magazin 

Romana (Nativ):
EXPERIENTA
2009-11 - prezent  (6 ani si 11 luni)
Director magazin - Vanzari @ SC EMIR IMPEX SRL - OLT - punct de lucru IASI
Cordonarea personalului din subordine, organizarea activitatii,, aplica normele si principiile de protectie a muncii. Reprezinta societatea in relatiile cu autoritatile locale, organele de control, reprezinta societatea in relatiile cu angajatii punctului de lucru.
2008-10 - 2009-11  (un an si 1 luni)
Director magazin - Vanzari @ SC KIDS-FASHION SRL BUCURESTI - PUNCT DE LUCRU IASI
Cordonarea personalului din subordine, organizarea activitatii,, aplica normele si principiile de protectie a muncii. Reprezinta societatea in relatiile cu autoritatile locale, organele de control, reprezinta societatea in relatiile cu angajatii punctului de lucru.
2005-12 - 2008-10  (2 ani si 10 luni)
CASIER; SEF DEPARTAMENT FRESH; DIRECTOR ADJUNCT MAGAZIN;DIRECTOR MAGAZIN - Vanzari @ SC DANILUX SRL BOTOSANI - PUNCT DE LUCRU IASI
Comercializarea produselor alimentare si nealimentare.

Responsabilitati, Realizari
CASIER- Scanarea produselor sau introducerea codului atasat acestora,incasarea contravalorii produselor,returnarea restului cuvenit, intocmirea monetarului.
SEF DEPARTAMENT FRESH-Aplicarea si respectarea cerintelor R.O.F. si R.O.I.,organizarea activitatii proprii si a raionului,semnarea documentelor transmise catre terti(alte raioane,departamente,parteneri de afaceri). Organizarea si conducerea personalului din subordinea directa, raspunde de dimensionarea eficienta a comenzilor pentru a evita plusurile sau lipsurile de stocuri. Mentine legatura cu furnizorii urmarind datele de livrare. Verifica conformitatea documentelor ce insotesc marfa.
DIRECTOR ADJUNCT MAGAZIN-Responsabil de managementul stocurilor,verifica inopinant stocurile orcarui articol,controleaza si diminueaza produsele expirate,confiscatele si perisabilitatile,avizeaza transferurile intre filiale aprobate de Directorul de magazin.Inlocuieste de cate ori este necesar Directorul de magazin si preia pe langa problemele economice,administrative pe cele comerciale si de personal.Responsabil de plata furnizorilor de marfa efectuand propunile de plata catre acestia.
DIRECTOR MAGAZIN- Coordoneaza personalul din subordine, organizeaza activitatea, asigura conditiile necesare echipelor de audit, aplica normele si principiile de protectie a muncii. Reprezinta societatea in relatiile cu autoritatile locale, organele de control, reprezinta societatea in relatiile cu angajatii punctului de lucru.
1981-09 - 2003-08  (21 ani si 11 luni)
vanzator-casier - Vanzari @ SC.ALIMENTARA SA IASI
Societate comerciala pe actiuni,cu multe domenii de activitate.

Responsabilitati, Realizari
Vanzator-casier, in domeniul alimentar, articole de uz casnic,papetarie,parfumerie, instalatii sanitare si de uz gospodaresc.

STUDII
1980 -  1984  (4 ani)
Liceul Economic nr.1 - @ Tip studii necompletata
Profil economic de contabilitate si comert
2008 -  0  (-2008 ani)
FACULTATEA DE MANAGEMENT FINANCIAR-CONTABIL - Contabilitate @ Facultate (in curs)
Contabilitate si informatica de gestiune
Intra in cont
Continua cu Google
sau

Introdu adresa de email cu care ai creat contul, pentru a-ti reseta parola.
Atentie! Link-ul pentru resetarea parolei este valabil doar 8 ore de la solicitare.

Mi-am amintit parola