Ajutor
Acceseaza iconul `Mesaje` din meniul orizontal.
Da click pe `Subiect` pentru a deschide un mesajul primit. Apoi completeaza textul dorit si apasa pe butonul `Raspunde`.
Raspunsurile la mesajele primite sunt salvate automat. Insa, daca vrei sa salvezi un mesaj nou pe care il trimiti unei persoane din lista ta de contacte, dupa ce ai compus mesajul, inainte de a apasa pe butonul `Trimite`, bifeaza optiunea `Salveaza la modele`.
Mesajele primite si trimise sunt salvate automat. Acceseaza sectiunea `Mesaje` si da click pe subiectul mesajului care te intereseaza, pentru a vizualiza intreaga conversatie cu un angajator / o persoana din lista ta de contacte. Daca vrei sa vezi mesajele salvate ca si `model` da click pe linkul `Modele` din pagina `Mesaje`.
In formularul de creare mesaj nou apasa pe link-ul de la `Subiect` pentru a selecta un model salvat. Inainte de trimiterea mesajului poti aduce completari / modificari.
Deschide pagina cu mesajele salvate ca `Modele`. Pentru a sterge un mesaj, bifeaza patratelul din dreptul acestuia si apoi apasa pe `Sterge`.
Email
As vrea sa
Mesaj
Introdu codul afisat

Imagine neclara? Incearca alta
 
Intra in cont