Ajutor
CV-ul meu
Daca nu ai deja maximul de CV-uri admise pentru un cont, unul in romana si unul in limba engleza, acceseaza din meniul orizontal pagina `CV-ul meu` si in sectiunea din dreapta sus da click pe linkul `Adauga CV engleza`.
Da click pe numele tau din meniul orizontal, si selecteaza linkul `CV-ul meu`. In pagina afisata aceseaza butonul `INACTIV` din coloana din dreapta. Ulterior acestei setari, profilul tau va putea fi vizualizat doar de companiile la ale caror oferte aplici.
Modificarile operate in CV dupa aplicare vor fi afisate si in CV-ul trimis angajatorului daca acesta nu l-a consultat inca la data rectificarii. Da click pe numele tau, din coltul din dreapta sus, si selecteaza linkul `Aplicarile mele`. In pagina afisata verifica in dreptul aplicarii care te intereseaza `statusul`, daca e vizionat sau nevizionat. Exista totusi posibilitatea ca angajatorul sa nu vada aceste schimbari, in caz ca a vizualizat deja CV-ul, l-a salvat sau l-a printat.
Da click pe numele tau din coltul din dreapta sus si apoi acceseaza `Aplicarile mele`. Vei gasi listate aplicarile recente si cele vechi, iar in dreptul lor status-ul in care se afla: vizionate / nevizionate de catre angajatori.
Da click pe numele tau din meniul orizontal, si selecteaza `CV-ul meu`. Alege CV-ul dorit, in limba romana sau engleza, apoi acceseaza linkul `Trimite CV-ul pe email` din coloana din dreapta. In pagina urmatoare vei putea completa datele angajatorului si trimite CV-ul pe email.
Email
As vrea sa
Mesaj
Introdu codul afisat

Imagine neclara? Incearca alta
 
Intra in cont