X
OK
X
Do you?
OK
CANCEL

Suport
Contul meu

Da click pe numele tau din meniul orizontal si apoi acceseaza linkul `Setari cont`. Alege sectiunea `Date personale` din coloana din stanga.

Da click pe numele tau din meniul orizontal si apoi acceseaza linkul `Setari cont`. Alege sectiunea `Modificare parola` din coloana din stanga. Scrie parola noua si apasa `Salveaza`.

Da click pe numele companiei tale din meniul orizontal si apoi acceseaza linkul `Setari cont`. Alege sectiunea `Date personale` din coloana din stanga. Inlocuieste vechea adresa de email cu cea noua, apoi salveaza. Ulterior modificarii iti va fi trimis un mesaj de confirmare a contului, pe noua adresa de email. Pentru ca accesul la cont sa nu iti fie restrictionat nu uita sa iti confirmi noua adresa de email urmand pasii descrisi in mail.

In cazul in care vrei sa dezactivezi contul tau BestJobs, acceseaza sectiunea `Setari cont` si apasa pe butonul `Dezactiveaza cont`. In cazul in care doresti asistenta pentru dezactivare, te rugam sa ne contactezi de pe adresa de mail asociata contului BestJobs la care doresti sa renunti. In cazul in care nu mai ai acces la adresa de mail asociata contului pe care doresti sa il dezactivezi, trimite-ne numele, orasul, ultima functie ocupata si numarul de telefon din contul respectiv. Trimite-ne toate detaliile pe e-mail la ro@bestjobs.eu.

Email
As vrea sa
Mesaj
Introdu codul afisat

Imagine neclara? Incearca alta
 
Intra in cont
Continua cu Google
sau

Introdu adresa de email cu care ai creat contul, pentru a-ti reseta parola.
Atentie! Link-ul pentru resetarea parolei este valabil doar 8 ore de la solicitare.

Mi-am amintit parola