Prima pagina   Activitatea mea

Acest subiect a fost inchis. Nu mai puteti posta comentarii.
Poza profil
vba lui cineva de pe forummm orcite cv-uri ai trimite nu le citeste nimeni
Categoria: Discutii generale pe data de 01.11.2010
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

4 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Depinde de experienta, de cerintele postului respectiv, depinde de oras, daca esti din zona sau nu, depinde de informatiile cuprinse in CV. Si asta este doar inceputul. Si tine cont ca in ziua de azi sunt foarte multe persoane care aplica in disperare pentru ca n-au ceva de munca. Un recrutor in multe cazuri nu are alta sansa decat sa le ia aleatoriu pentru ca nu ar avea cand sa vizualizeze sute sau mii de CV-uri in 2-3 zile.
  Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
Sorina State
pe 02/11/2010

Cristian-Gabriel Murariu a scris:

Depinde de experienta, de cerintele postului respectiv, depinde de oras, daca esti din zona sau nu, depinde de informatiile cuprinse in CV. Si asta este doar inceputul. Si tine cont ca in ziua de azi sunt foarte multe persoane care aplica in disperare pentru ca n-au ceva de munca. Un recrutor in multe cazuri nu are alta sansa decat sa le ia aleatoriu pentru ca nu ar avea cand sa vizualizeze sute sau mii de CV-uri in 2-3 zile.

Recruiterul nu le ia chiar aleatoriu,ci isi seteaza filtre dupa domeniu, denumire job,nr. ani experienta,locatie sau alte criterii prin care reuseste sa faca o preselectie a sutelor de cv uri primite.
Poza profil
Stefan Murgeanu
pe 02/11/2010

si vba lui altcuiva: cunoasterea limbii romane e un moft, gramatica o fita si ortografia un nonsens :P

scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine :)
Poza profil
ANNE BIANCA JIGA
pe 02/11/2010

Stefan Murgeanu a scris:

si vba lui altcuiva: cunoasterea limbii romane e un moft, gramatica o fita si ortografia un nonsens :P

scuze de offtopic, dar nu m-am putut abtine :)

:))), esti foarte tare
Acest subiect a fost inchis. Nu mai puteti posta comentarii.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.