Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
razvanrazy a scris:
Cum aplic pentru un job de la BCR ?
Am incercat sa aplic pentru 2 posturi de la BCR si m-am lovit de porcaria de site numita iRecruitment al BCR. Inafara faptului ca nu corespund job-urile afisate aici cu cele de acolo, dar sunt nevoit sa-mi fac un alt cont la ei, sa stau o gramada pana primesc parola de intrare pe site, mai este si faza ca nu gasesc nimic din ce este pe acest site.

Care stie cum pot aplica la job-urile BCR fara sa fiu nevoit sa intru in site-u lor ?
Categoria: Discutii generale pe data de 11.03.2010
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

27 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
sorina1961
pe 11/03/2010
Raspunde
Pentru aplicatiile online e singura posibilitate.Iti mai ramane trimiterea prin posta sau prin fax daca ai datele de contact,sau sa te prezinti personal sa depui aplicatia daca e posibil,desigur.
Poza profil
devileyes79
pe 11/03/2010
Raspunde
cel mai bine vorbeste cu cineva care te poate rezolva pe acolo si gata!...:)
Poza profil
kovendijozsef
pe 12/03/2010
Raspunde
Pt. razvanrazy
Stai o gramada pana primesti parola de intrare pe site...si culmea, nici cu parola primita nu vei reusi sa intri. Eu asa am patit.
Poza profil
Rica_cluj
pe 12/03/2010
Raspunde
Daca cunosti pe cineva care lucreaza in interior ai sanse mai mari de angajare .

Bafta.
Poza profil
sorina1961
pe 12/03/2010
Raspunde
Toata lumea cunoaste sau cel putin banuieste cam care e "politica lor",numai ca cel ce a deschis topicul se intreba doar cum poate sa-si depuna aplicatia pt. un job fara a folosi siteul lor de recrutare.
Despre ce si cum,se va convinge personal ,daca eventual va ajunge la interviu,poate va fii unul dintre norocosii care vor fi angajati,cine stie,corect si normal, sa-i uram multa bafta!
Poza profil
madamirealina
pe 12/03/2010
Raspunde
Multe bafta! Si, te rog, tine-ne la curent! Noi iti tinem pumnii! :-)
Poza profil
razvanrazy
pe 12/03/2010
Raspunde
ms mult guys. din pacate, nu am reusit mare lucru. m-am logat la site-u lor "minunat" si din cate job-uri sunt aici, acolo sunt mai putin de jumate. nu stiu cum e posibil asa ceva. am reusit intr-un sfarsit sa aplic la unu din ele (desi aici erau 2 care ma interesau destul de mult, intrucat este ceva ce fac chiar acum, de app 3 ani) care nu era in astea de aici. mai departe...wish me luck :)
Poza profil
madamirealina
pe 15/03/2010
Raspunde
razvanrazy a scris:

ms mult guys. din pacate, nu am reusit mare lucru. m-am logat la site-u lor "minunat" si din cate job-uri sunt aici, acolo sunt mai putin de jumate. nu stiu cum e posibil asa ceva. am reusit intr-un sfarsit sa aplic la unu din ele (desi aici erau 2 care ma interesau destul de mult, intrucat este ceva ce fac chiar acum, de app 3 ani) care nu era in astea de aici. mai departe...wish me luck :)

intr-adevar, este inadmisibil! Dar eu zic sa nu te dai batut, Razvan! De ce nu suni la ei, ceri un nr de telefon sau/si o adresa de e-mail de la Resurse umane, explici ca ai vazut pe BestJobs un job la ei care te intereseaza, dar ca nu apare pe site-ul lor si nu poti aplica. Si ca vrei sa iti trimiti CV-ul si scrisoarea de intentie pe e-mail. Sau...sa iti dea o solutie!

E pacat sa te lasi pagubas, doar din cauza incompetentei lor, mai ales daca job-ul ti se potrivesdte si ai experienta! Succes! :-)
Poza profil
geza1974
pe 19/03/2010
Raspunde
:) - "tudor" in sfarsit un comentariu pertinent dupa multe zile cu comentarii sterpe....
Poza profil
irinachivu
pe 29/03/2010
Raspunde
Incearca sa trimiti CV-ul pe adresa lucia.morari@bcr.ro, lucreaza la HR pe recrutare. Mult succes!
Poza profil
amarluc
pe 01/04/2010
Raspunde
eu am intrat si mi-am facut cont foarte usor. trebuie sa urmaresti erorile daca nu iti iese din prima si ti se explica ce nu e ok.
Am aplicat la 2 joburi, se aplica usor.
Un pic de rabdare si atentie la feedback
Poza profil
bmirela82
pe 01/04/2010
Raspunde
Si eu am aplicat usor
Intradevar trebuie multa atentie pt a fi urmate toate instructiunile de acolo
Poza profil
Tolos Stefan
pe 10/09/2010
Raspunde
A trimis cineva, CV-ul pe email-ul precizat mai sus,este ok adresa ?
  Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
Marian Tresteniceanu
pe 17/09/2010
Raspunde
La BCR exploatarea omului de catre om este in floare.Ai foarte multe "tinte"de indeplinit.
Poza profil
Stefan Nicu
pe 19/12/2010
Raspunde
salut. eu m-am chinuit vreo cateva saptamani la rand sa-mi fac cont pe platforma bcr irecruitment . intr-un final am reusit. am aplicat acum 2 luni la cateva pozitii, dar pana acum nici un raspuns.... aplicatiile au ramas in stadiul de procesare... ma intreb cat de reala este aceasta platforma de recrutare? e cineva care a reusit sa fie chemat macar la un interviu folosind aceasta metoda de aplicare ? multumesc.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

Sondaj
Te poti conecta la Internet de pe telefonul mobil?

Da

Nu

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.