![]() razvanrazy a scris:
![]() Cum aplic pentru un job de la BCR ?Am incercat sa aplic pentru 2 posturi de la BCR si m-am lovit de porcaria de site numita iRecruitment al BCR. Inafara faptului ca nu corespund job-urile afisate aici cu cele de acolo, dar sunt nevoit sa-mi fac un alt cont la ei, sa stau o gramada pana primesc parola de intrare pe site, mai este si faza ca nu gasesc nimic din ce este pe acest site.
Care stie cum pot aplica la job-urile BCR fara sa fiu nevoit sa intru in site-u lor ? Categoria: Discutii generale pe data de 11.03.2010
![]() cel mai bine vorbeste cu cineva care te poate rezolva pe acolo si gata!...:)
Pt. razvanrazy
Stai o gramada pana primesti parola de intrare pe site...si culmea, nici cu parola primita nu vei reusi sa intri. Eu asa am patit. Daca cunosti pe cineva care lucreaza in interior ai sanse mai mari de angajare .
Bafta. Toata lumea cunoaste sau cel putin banuieste cam care e "politica lor",numai ca cel ce a deschis topicul se intreba doar cum poate sa-si depuna aplicatia pt. un job fara a folosi siteul lor de recrutare.
Despre ce si cum,se va convinge personal ,daca eventual va ajunge la interviu,poate va fii unul dintre norocosii care vor fi angajati,cine stie,corect si normal, sa-i uram multa bafta! ms mult guys. din pacate, nu am reusit mare lucru. m-am logat la site-u lor "minunat" si din cate job-uri sunt aici, acolo sunt mai putin de jumate. nu stiu cum e posibil asa ceva. am reusit intr-un sfarsit sa aplic la unu din ele (desi aici erau 2 care ma interesau destul de mult, intrucat este ceva ce fac chiar acum, de app 3 ani) care nu era in astea de aici. mai departe...wish me luck :)
E pacat sa te lasi pagubas, doar din cauza incompetentei lor, mai ales daca job-ul ti se potrivesdte si ai experienta! Succes! :-) :) - "tudor" in sfarsit un comentariu pertinent dupa multe zile cu comentarii sterpe....
Incearca sa trimiti CV-ul pe adresa lucia.morari@bcr.ro, lucreaza la HR pe recrutare. Mult succes!
eu am intrat si mi-am facut cont foarte usor. trebuie sa urmaresti erorile daca nu iti iese din prima si ti se explica ce nu e ok.
Am aplicat la 2 joburi, se aplica usor. Un pic de rabdare si atentie la feedback Si eu am aplicat usor
Intradevar trebuie multa atentie pt a fi urmate toate instructiunile de acolo salut. eu m-am chinuit vreo cateva saptamani la rand sa-mi fac cont pe platforma bcr irecruitment . intr-un final am reusit. am aplicat acum 2 luni la cateva pozitii, dar pana acum nici un raspuns.... aplicatiile au ramas in stadiul de procesare... ma intreb cat de reala este aceasta platforma de recrutare? e cineva care a reusit sa fie chemat macar la un interviu folosind aceasta metoda de aplicare ? multumesc.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
Sondaj
|
pe 11/03/2010