![]() nedyy a scris:
![]() M D ego TimisoaraSunt interesat de oferta acestei firme si as dori sa plec sa lucrez in Grecia. Daca mai sunt persoane care au plecat in Grecia prin aceasta agentie, va rog sa imi impartasiti cateva impresii. Cum a fost? Merita sa pleci prin aceasta agentie? Daca mai sunt persoane interesate sa plece in Grecia prin aceasta agentie, ma gasiti la id de mess : Nedyy2002.
Categoria: Despre companii/angajatori pe data de 10.03.2010
![]() Vaiii,oameni buni vedeti-va de treaba.... am avut o colega care a plecat in Anglia cu aceasta firma... intr-o luna jumatate a fost inapoi.
Au un comision de te ustura urechile numai auzindu-l....sediul sau ma rog corespondentul firmei in Anglia este o casuta postala de la care un batranel ridica corespondenta. Acea colega a ajuns sa-i reclame la politie, asa s-a descoperit "sediul". Firme sigure??cred ca-s raritati in zilele de astazi cand "muge" Europa de someri..in fine cel mai sigur ar fi sa incercati prin Ajofm din orasul respectiv...deci prin institutiile statului roman carora nu li s-ar pune la indoiala seriozitatea.
Buna Alexa,
Cu parere de rau iti spun ca nu sti in totatlitate cazul tot colegiei tale ce a plecat in Anglia si nici programul sau costurile acelui program sau cadrul legal al acelui program. De ce nu spui ca acel caz al colegiei tale este unul total diferit, ea a studiat in Anglia la un colegiu , dupa care a fost plasata la o practica platita, insa cand a ajuns acolo a refuzat plasamentul imediat ce a ajuns acolo impunadu-si propriile conditii si s-a intors la colegiu, si ca au incercat sa ii ajute oferindu-le alte job-uri , ba mai mult li s-au returnat si bani inapoi .De ce nu spui ca in ciuda faptul ca a fost politia in control la respectiva agentie, nu au gasit nimic in neregula si ca totul a fost in completa legalitate cu legislatia Home Office. De ce nu le spui ca din cauza acestui caz am ruput un contract de parteneriat cu acel colegiu din Anglia,un contract pe care nu il obtii intr-o zi doua dand un clik pe net ci cu multa stradanie, conferinte, referinte, seriozitate, etc. Te invit la sediul firmei pentru a vedea modul in care lucram si seriozitatea cu care o facem, acreditarile pe care le avem. Firma nu este de ieri de azi pe piata si nu a fost deschisa pentru a se inchide tragand 2 -3 tepe pe ici pe colo, te invit sa vi sa vezi oameni care au fost plecati prin firma noastra si povestile lor. Abia atunci putem discuta de seriozitate. Te rog sa nu afirmi lucruri in necunostinta de cauza, fara a te informa corect in prealabil. Nu contest ca sunt foarte multe firme "neserioase" insa aici nu este cazul. Firma este acreditata atat de ITM Timis cat si de AJOFM Timis si lucram doar cu agentii de plasare acreditate de ministerul muncii din tara de provenienta a companiei ( aceasta pentru a se putea verifica angajatorii si pentru a avea siguranta ca acel aplicant pe care il trimit este in siguranta ). Avem peste 500 deoameni trimisi la munca in strainatate in ultimii ani. Sunt oameni de toate varstele , ba mai mult am clienti care au aceelasi loc de munca de 2-3 ani de zile, am clienti care se intorc si aplica din nou pentru noi contracte. Nu neg ca sunt si oameni ce nu se pot adapta intr-o tara straina si se intorc acasa. Sunt oameni care nu se inteleg cu angajatorul , dar fac tot posibilul ca il cel mai scurt timp sa le schimbam job-ul fara alte costuri aditionale, desi nu suntem obligatii . Telefoanele noastre sunt deschide 24 din 24 pentru clienti.Pentru mai multe detalii sau intrebari , nu ezitati sa ma contactati. Alexa , as mai avea un singur comentariu - intreab-o , te rog , pe prietena ta cate dintre cunostiintele ei care au apelat la aceasta firma si au plecat in Anglia prin acelasi program ca si ea s-au mai intors acasa . Intreab-o cati dintre ei sunt bine mersi in Anglia si-au facut si permise de munca, ba mai mult si-au dus si partenerul/ partenera de viata.
Ego nu cunosc detaliile prezentate de tine,nu am cunoscut tipul contractului incheiat,si in nici un caz nu cred ca avea resursele materiale pentru as permite un contract de "studiu" dar in fine.... cazul colegei dateaza din 2008 ,sfarsitul anului...poate vorbim de persoane total diferite.
Ca a plecat prin aceasta firma stiu sigur,ca s-a intors ..la fel....alte detalii decat cele prezentate nu cunosc..insa cine este dornic de "plimbari" este liber sa o faca. Buna Alexa,
Stiu exact despre cine vorbesti deoarece a fost singurul caz de acel gen. Nu inseamna ca daca prietena ta a avut un esec, toti candidatii au esuat - sincera sa fiu esecul i s-a datorat ei desi a avut un inteviu telefonic cu angajatorul ,imediat ce a intrat pe usa angajatorul si-a impus conditiile si dorintele, lucru ce in cultura Britanica si nu numai este inadmisibil , acolo toate conditiile se stabiliesc prin agentia de plasare nu direct. Iti pot spune sincer ca in proportie de 90 % candidatii ce au aplicat pe acest program au fost multumiti, ba chiar unii dintre ei sunt si acum in UK, unii fiind chiar cunostinte cu prietena ta , practic ei au convis-o sa plece. Din experienta iti pot spune cu nu este o definitie ca toti candidatii ce pleaca in strainatate reusesc , unii nu se pot adapta la un nou mediu , altora le este foarte dor de casa , familie, etc. , altii chiar nu se inteleg cu angajatorii si nu doresc schimbarea locului de munca si se intorc acasa - asta nu inseamna ca agentia nu si-a facut serviciile. De cele mai multe ori, oamenii nu spun in proportie de 100 % realitatea , sau spun doar punctul lor de vedere , insa cred ca cel mai bine este sa nu facem afirmatii in necunostiinta de cauza. In acest domeniu nu toti candidatii pot fi 100 % multumiti , chiar si la acelasi angajator daca plasam mai multi aplicantii , nu inseamana ca toti trebuie sa se inteleaga cu angajatorul , dar asta nu inseamana ca agentia de plasare nu este ok. Noi lucram cu oameni nu cu cifre , iar personalitatea oamenilor este diferita , prin urmare nu stim cum face fata omul la stresul adaptarii la o noua ,tara , cultura, limba straina etc. - insa consider ca nu e ok sa tot invinuim sau sa etichetam agentiile, doar pentru a gasi un vinovat, sau pentru un caz particular.Nu contest faptul ca sunt si agentii ce nu isi fac treaba , insa va pot spune ca agentiile ce au un numar de ani experienta sunt agentii ce si-au dus la indeplinire obligatiile fata de clienti, deoarece altfel nu ar mai exista pe piata. Cine doreste sa vada cum lucram si cum ne interesam de fiecare client in parte este invitatul nostru. Va pot da amanunte despre cum procedeaza aceasta firma.Am mers pe incedere fiind vorba de contract, in Grecia. Dupa ce am platit comisionul, am primit spre semnare o hartie in care nu era specificat exact unde si ce voi lucraeam. Din discutii am inteles ca merg sa ingrijesc un batran. Am plecat 4 femei in aceeasi zi, ne-am platit drumul. La Atena ne-a preluat o doamna, am mers intr-un apartament (aici am fost rugate sa vb incet, sa nu se auda ca este cineva inauntru(?). Hartiile pe care le aveam au fost RUPTE si aruncate la gunoi in fata noastra. Ni s-au cerut 50 € pt biletul la vapor (biletul a costat 15 € dar nu am mai primit rest)si ni s-au dat hartiute cu adresa si persoana care ne va prelua. Fiecare am mers pe alta insula, dupa ce am fost cazate intr-un apartament impreuna cu un barbat (sofer, in trecere prin Atena si care a fumat toata noaptea in acea camera cu 5 paturi). Acea persoana din Atena a incasat 300 € din primul nostru salar. Am ajuns la un restaurant pe o insula unde lucram 13 ore pe zi cu 600 €. Dupa o luna am plecat dar, in Atena nu am mai gasit firma la adresa stiuta. Am avut noroc ca am gasit le lucru in Atena,ca sa mai fac un ban, sa nu ma intorc acasa cu datorii. Asa ca, fara firme care cer bani inainte. Angajatorii straini, daca exista cu adevarat, platesc ei comisionul de intermediere. Eu asa am contracte in Germania si Italia. Doritorii ma pot contacta pe nick-ul meu pentru relatii despre aceste firme.
Salutare Iulia, sunt din Timisoara si as fi curios de firmele serioase de care spui tu... Merci
iuliag27 te rog daca se poate sa luam legatura pe mail la calculatoare2005@yahoo.com pentru ceva firme de care sti ca sunt serioase in Germania si Italia. multumesc
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
Sondaj
|
pe 11/03/2010
mersi