Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
devileyes79 a scris:
Imi caut un loc de munca
epopeea angajarii in Romania...:)
Categoria: Discutii generale pe data de 02.03.2010
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

58 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
Astazi a aparut un job interesant pentru oraselul meu, Targu-Mures...
si am aplicat la el...: ajutor-bucatar....
Oare am vreo sansa?Macar sa ma cheme la interviu...?
Nu de altceva dar ca sa le pot spune ca am lucrat la negru in franta pe aceeasi pozitie...si stiu sa tai o ceapa...:)...si ca imi place sa gatesc....Eh, asta cand am bani sa imi fac stocuri de produse, ceea ce nu e cazul acum ca e crizacica, si oricum...uitasem...eu imi caut un loc de munca...
Va tin la curent cu acest job interesant...( si chiar nu fac mishto ca mi-ar place sa fac asa ceva...ca nu e greu deloc...;) )!
Poza profil
alexa_radovan
pe 02/03/2010
Raspunde
ti-o place tie dar ei tot o bunicutza prefera... sa nu coste mult... ca si asa ii dau destui bani bucatarului.
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
O groaza de job-uri in Afganistan...chiar m-as duce pe acolo ca mancarea e buna, mediu internatinal...militaresc...fara spaga si altele...plus ca e foarte incitant:in fiecare zi cand te trezesti poti spune cu mandrie: I lived to see another day! ;)
Stie cineva cum obtin Nato 3333 la engleza si NATO Secret security clearence?...ca eu cu restul ma descurc...ori invat...ori le duc o palinca buna...:)))
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
alexa_radovan a scris:

ti-o place tie dar ei tot o bunicutza prefera... sa nu coste mult... ca si asa ii dau destui bani bucatarului.

pai am zis ca cer mai mult decat o bunicutza? si asa sunt carunt de la criza...deja arat ca o bunicutza...:)))
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
ceva apuci sa mananci oricum...si daca ii invat ce stiu...poate ma fac bucatar in cateva luni...;)
Poza profil
alexa_radovan
pe 02/03/2010
Raspunde
Aha..o groaza... mie alea imi par a fi tepe...tie nu? Crezi ca M.i. are nevoie de postari pe Bestjobs?
Poza profil
alexa_radovan
pe 02/03/2010
Raspunde
Da dar tu esti agil,te misti repede poti invata repede si in cateva luni ai pretentia la marire...:))
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
e intersant daca ar prefera o bunicutza totusi...pai s-ar compara ea saraca cu mine?...ambidextru, rapid, rezistent la munca si la stat in picioare etc...
dar cum gandesc angajatorii e paradoxul total asa ca mai bine asteptam si vedem ce va urma...:)
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
alexa_radovan a scris:

Da dar tu esti agil,te misti repede poti invata repede si in cateva luni ai pretentia la marire...:))

ce marire?...ca daca ma fac bucatar ( imi obtin calificarea ), plec in Anglia...;))...si o las pe bunicutza in locul meu...
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
alexa_radovan a scris:

Aha..o groaza... mie alea imi par a fi tepe...tie nu? Crezi ca M.i. are nevoie de postari pe Bestjobs?

sunt postari externe...ca nu prea se comunica intre M-I. si NATO...ca asa e la noi...si da, e nevoie de asa ceva ca nu e usor sa gasesti oameni...tu ai merge?
si ca si paranteza: am vazut eu armate din tari f.civilizate care au un marketing de promovare mai ceva ca berea la noi...acolo vom ajunge si noi...
Poza profil
nrs65
pe 02/03/2010
Raspunde
realizatorul topicului a lansat o rugaminte, daca ai pofta de scandal si de improscat cu laturi de ce nu iti creezi propiul topic?
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 02/03/2010
Raspunde
ma bucur ca va place de mine si ca toti ma vreti, sunt deschis si la un menage-a-trois daca doriti :D :))), dar va rog sa nu ma mai implicati in micile voastre discutii (din pacate off-topic de fiecare data), mai ales daca eu nu am nimic de comentat, multumesc :)
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
cui trebuie sa ii cer dreptul de moderator forum casa fac putina curatenie pe aici?
mi-ti stricat tot topicul...:(
glumesc ca nu ma supar asa usor...v-as ruga sa fiti mai respectuosi unul cu celalalt si ma ma respectati si pe mine daca va rog ceva...
am vrut sa realizez ceva original si poate din care cu totii putem invata cate ceva...dar daca nu doriti sa fim civilizati si sa ne comportam mai matur, atunci poate mai bine discutam chestii teoretice plictisitoare despre resurse umane, vanzari etc... si asteptam sa invatam anumite lucruri practice pe pielea noastra...
Poza profil
devileyes79
pe 02/03/2010
Raspunde
se pare ca sunt cativa dintre voi care chiar au cateva chestiuni personale de rezolvat unul cu celalalt...eu va rog sa incercati sa le rezolvati, si daca se poate in privat...pe mess sau unde vreti voi...sincer pe mine nu ma intereseaza ce probleme aveti intre voi si daca vreti sau nu sa le rezolvati si cum o faceti...vreau doar sa fiti respectuosi si civilizati...
o polemica asupra unui subiect e de acceptat, dar rautate voita si comentarii ........., nu vad ce sens au...va simtiti mai bine? poate...dar ati rezolvat cumva sursa frustrarii??? nu cred...poate va gasiti o alta modalitate...
eu va dau un sfat: viata e prea scurta ca sa pierdeti si o secunda cu mici prostioare...mai bine faceti altceva si ma lasati pe mine si topicul meu si pe cei care ii intereseaza sau ii distreaza sa ne vedem de ale noastre...
va multumesc ptr intelegere si daca primesc BAN pentru ce am scris sau facut...imi asum responsabilitatea...mersi inca o data si o seara placuta va doresc!

de asemenea ii rog pe cei care pot sa imi curete topicul si sa lase doar ce are relevanta...multumesc!
Poza profil
alexa_radovan
pe 02/03/2010
Raspunde
stefanmurgeanu a scris:

ma bucur ca va place de mine si ca toti ma vreti, sunt deschis si la un menage-a-trois daca doriti :D :))), dar va rog sa nu ma mai implicati in micile voastre discutii (din pacate off-topic de fiecare data), mai ales daca eu nu am nimic de comentat, multumesc :)

Stefane,s-a lansat Dusterul,vreo previziune? ceva..
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

Sondaj
Cand vezi o reclama online ...

Dau click pe reclama.

Intru direct pe siteul brandului promovat.

Caut online informatii despre produsul/serviciul promovat.

Transmit mai departe mesaje legate de produsul/serviciul promovat.

Ma informez in vederea cumpararii produsului/serviciului promovat.

Niciuna din variantele mentionate mai sus.

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.