Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
NA1967 a scris:
Modificare
Nu pot aplica la anumite job-uri, si trebuie sa fac modificari doar la experienta generala acumulata, la nr-ul de ani. Cum procedez?
Categoria: Am nevoie de ajutor pe data de 26.02.2010
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

20 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
sorina1961
pe 26/02/2010
Raspunde
Intra la "Istoric experienta" in cv ul tau da click la optiunea modifica si astfel ai posibilitate sa modifici data de incepere respectiv sfarsit a perioadei lucrate la un anume job,incadrat la un anume domeniu.mai apoi in functie de datele introduse de tine aici,programul va calcula si afisa cand vizualizezi cv ul, experienta totala acumulata pe domeniu/domenii.
Poza profil
hopotam
pe 26/02/2010
Raspunde
sorina1961 a scris:

Intra la "Istoric experienta" in cv ul tau da click la optiunea modifica si astfel ai posibilitate sa modifici data de incepere respectiv sfarsit a perioadei lucrate la un anume job,incadrat la un anume domeniu.mai apoi in functie de datele introduse de tine aici,programul va calcula si afisa cand vizualizezi cv ul, experienta totala acumulata pe domeniu/domenii.

Sorina..tind sa cred ca stii mai multe de cat wikipedia :) :P
Poza profil
sorina1961
pe 26/02/2010
Raspunde
sorina1961 a scris:

hopotam a scris:

Sorina..tind sa cred ca stii mai multe de cat wikipedia :) :P

Te deranjeaza?Am sesizat ironia.Si stai linistit,NU MA BAG UNDE NU-MI FIERBE OALA,spre deosebire de altii ....
Poza profil
hopotam
pe 26/02/2010
Raspunde
sorina1961 a scris:

sorina1961 a scris:

Te deranjeaza?Am sesizat ironia.Si stai linistit,NU MA BAG UNDE NU-MI FIERBE OALA,spre deosebire de altii ....

mai sunt alte 1 raspunsuri
Nu...chiar nu era ironie, era mai de graba un..compliment.Pe bune.
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 26/02/2010
Raspunde
sorina1961 a scris:

sorina1961 a scris:

mie mi s-a parut mai degraba un compliment haios, sincer :)
Poza profil
sorina1961
pe 26/02/2010
Raspunde
sorina1961 a scris:

hopotam a scris:

Nu...chiar nu era ironie, era mai de graba un..compliment.Pe bune.

mai sunt alte 2 raspunsuri
Multumesc,si scuze ,inseamna ca am interpretat gresit postarea ta.
Poza profil
hopotam
pe 26/02/2010
Raspunde
Ei..oricine mai poate gresi ;)Bine ca ne-am lamurit!
Poza profil
enachesia
pe 08/03/2010
Raspunde
Un pont: Daca ai lucrat mai multi ani in aceeasi companie, dar pe posturi diferite, poti sa jonglezi cu anii de experienta, daca "spargi" perioada lucrata in mai multe etape, pentru care poti selecta domenii diferite.
Poza profil
sorina1961
pe 08/03/2010
Raspunde
enachesia a scris:

Un pont: Daca ai lucrat mai multi ani in aceeasi companie, dar pe posturi diferite, poti sa jonglezi cu anii de experienta, daca "spargi" perioada lucrata in mai multe etape, pentru care poti selecta domenii diferite.

Da,dar pe posturi diferite si in domenii diferite,de ex. daca 4 ani ai lucrat economist la o firma,2 ani ca si economist in contabilitate si 2 ani economist la achizitii merge caci ar insemna 2 ani exp. in dom. financiar contabil,2 ani exp. in dom.logistica .
Dar daca ai lucrat 2 ani economist in fin. contabil si 2 ani in audit,care e tot in dom.financiar contabil,atunci desigur ca vor aparea 4 ani financiar contabilitate.
Poza profil
enachesia
pe 08/03/2010
Raspunde
enachesia a scris:

sorina1961 a scris:

Da,dar pe posturi diferite si in domenii diferite,de ex. daca 4 ani ai lucrat economist la o firma,2 ani ca si economist in contabilitate si 2 ani economist la achizitii merge caci ar insemna 2 ani exp. in dom. financiar contabil,2 ani exp. in dom.logistica .
Dar daca ai lucrat 2 ani economist in fin. contabil si 2 ani in audit,care e tot in dom.financiar contabil,atunci desigur ca vor aparea 4 ani financiar contabilitate.

De acord, in cazul acesta domeniile se "intrepatrund". Ghidusia asta merge doar atunci cand domeniile sunt clar delimitate(cazul meu: o parte din perioada de vehime am lucrat in domeniul ingineriei, iar cealalta parte in managementul calitatii, dar in aceeasi institutie). De fapt, pana sa-mi dau seama de asta, CV-ul meu era "defect", fiindca apaream la rubrica experienta cu doua posturi total diferite incadrate la acelasi domeniu.
Poza profil
sorina1961
pe 09/03/2010
Raspunde
enachesia a scris:

enachesia a scris:

De acord, in cazul acesta domeniile se "intrepatrund". Ghidusia asta merge doar atunci cand domeniile sunt clar delimitate(cazul meu: o parte din perioada de vehime am lucrat in domeniul ingineriei, iar cealalta parte in managementul calitatii, dar in aceeasi institutie). De fapt, pana sa-mi dau seama de asta, CV-ul meu era "defect", fiindca apaream la rubrica experienta cu doua posturi total diferite incadrate la acelasi domeniu.

Exista pe siteul Bestjobs domeniul distinct managementul calitatii,sau ce setezi
daca vrei sa-ti alcatuiesti un cv pe acest siteu si ai lucrat in domeniu,management/consultanta cumva?
Intreb,caci poate sunt si altii care au avut aceasta traiectorie si mi se pare de interes.
Poza profil
paala
pe 10/03/2010
Raspunde
test
Poza profil
enachesia
pe 10/03/2010
Raspunde
enachesia a scris:

sorina1961 a scris:

Exista pe siteul Bestjobs domeniul distinct managementul calitatii,sau ce setezi
daca vrei sa-ti alcatuiesti un cv pe acest siteu si ai lucrat in domeniu,management/consultanta cumva?
Intreb,caci poate sunt si altii care au avut aceasta traiectorie si mi se pare de interes.

mai sunt alte 2 raspunsuri
Nu exista, intr-adevar, am selectat management/consultanta. Mi se pare insa cumva fortata aceasta incadrare, pentru ca propriu-zis nu e o forma de management, in sensul larg cunoscut. Titulatura corecta este "responsabil cu managementul calitatii = RMC", iar persoana raporteaza direct top-managerilor, dar nu face parte dintre ei. Asadar, a fi manager calitate nu este sinonim cu a avea experienta in management.
Poza profil
sorina1961
pe 11/03/2010
Raspunde
enachesia a scris:

enachesia a scris:

Nu exista, intr-adevar, am selectat management/consultanta. Mi se pare insa cumva fortata aceasta incadrare, pentru ca propriu-zis nu e o forma de management, in sensul larg cunoscut. Titulatura corecta este "responsabil cu managementul calitatii = RMC", iar persoana raporteaza direct top-managerilor, dar nu face parte dintre ei. Asadar, a fi manager calitate nu este sinonim cu a avea experienta in management.

mai sunt alte 3 raspunsuri
Da,asa e,in opinia mea tot la inginerie se incadreaza,iar explicatiile asupra responsabilitatilor postului cred ca lamuresc problema.
Poza profil
enachesia
pe 11/03/2010
Raspunde
enachesia a scris:

sorina1961 a scris:

Da,asa e,in opinia mea tot la inginerie se incadreaza,iar explicatiile asupra responsabilitatilor postului cred ca lamuresc problema.

mai sunt alte 4 raspunsuri
Sorina, problema cu domeniile e ca aceeasi confuzie o fac si cei care posteaza anunturi pe site. Zilele trecute am gasit anunt pentru responsabil calitate, iar compania cerea 5 ani experienta in management, si nu am putut sa aplic decat dupa ce am facut ghidusia de care spuneam. Am verificat atent cerintele postului: erau, totusi, specifice unui RMC si nu unui manager, deci e clar ca restrictia de aplicare se datora incadrarii la domeniul "management/consultanta", facuta de cei care au postat acest anunt.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

Sondaj
Ce mijloc de publicitate consideri ca te influenteaza cel mai mult?

TV

Panou stradal

Internet

Fluturas/brosura

Ziar/Revista

Radio

Alta metoda

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.