Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
camirus a scris:
GLOBAL DOMAINS INTERNATIONAL
Dacă eşti o persoană care înţelege funcţionalitatea internetului, dar care totuşi nu cunoaşte adevăratul potenţial de câştig al acestuia, atunci dă-mi voie să-ţi prezint o alternativă la jobul clasic, care poate reprezenta o rezolvare la situaţia de criză din prezent. Nu îţi promit câştiguri aberante sau uşor de realizat. Sincer, nu există aşa ceva. Ritmul pe care îl alegi şi cantitatea de muncă pe care o depui, vor fi singurii factori care îţi vor determina venitul lunar. Nu cer decât seriozitate, perseverenţă, muncă constantă, răbdare şi multă pasiune în activitatea online.
Contactează-mă la adresa sales@rus-c.ws şi hai să vorbim pe larg despre asta.
Categoria: Discutii pe domenii pe data de 19.02.2010
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

101 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 04/03/2010
Raspunde
stiu ca este un MLM, poti sa imi trimiti te rog planul de compensare (structura comisoanelor) pe email? daca se poate inainte sa stearga adminii forumului acest topic ;) merci :)

stefanmurgeanu@concediaza-ti-seful.ro

multumesc :)
Poza profil
geza1974
pe 04/03/2010
Raspunde
stefan, fa-mi si mie forward la plan daca merita osteneala
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 04/03/2010
Raspunde
geza1974 a scris:

stefan, fa-mi si mie forward la plan daca merita osteneala

ok, daca merita

chiar sunt curios, am tot auzit, dar inca nu am apucat sa studiez
Poza profil
alexa_radovan
pe 04/03/2010
Raspunde
Stati la primire::))::))::00;!!!!!
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 04/03/2010
Raspunde
stefanmurgeanu a scris:

stiu ca este un MLM, poti sa imi trimiti te rog planul de compensare (structura comisoanelor) pe email? daca se poate inainte sa stearga adminii forumului acest topic ;) merci :)

sincer, nu sunt convins ca este vorba de locuri de munca... ;)
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 04/03/2010
Raspunde
stefanmurgeanu a scris:

stefanmurgeanu a scris:

sincer, nu sunt convins ca este vorba de locuri de munca... ;)

ok, whatever :) nu stau acum sa fac apologia definitiei locului de munca :)

intr-adevar, multe activitati care nu sunt guvernate de un contract de munca pot fi asimilate unui job (cum zici si dta: sa faci bani sa traiesti) ;)
Poza profil
camirus
pe 04/03/2010
Raspunde
Buna...numele meu e Camelia Rus,multumesc celor ce au avut un cuvant bun de spus la anuntul meu ,cat si scepticilor:)...e normal sa fim sceptici luand in considerare lumea in care traim
ce vreau e u sa va spun e ca nu incerc sa va conving de nimic,fiecare are convingerile lui si departe de mine gandul de a vrea sa schimb ceva,pana sa ma inscriu in GDI am fost sceptica la tot ce inseamna "afacere pe net" insa aceasta oportunitate am hotarat sa o incerc
...si ca sa vedeti ca nu am nimic de ascuns o sa va trimit cateva filmuletze cu informatii despre GDI
Poza profil
camirus
pe 04/03/2010
Raspunde
Afacerea GDI funcţioneaza LEGAL în toate ţările civilizate, folosind sistemul MLM! Există într-adevăr oameni care încă confundă fenomentul de MLM (distribuţie de produse pe mai multe nivele) cu cel de scheme piramidale (care în esenţă sunt inginerii financiare create pentru a escroca oamenii de sume mari de bani sub promisiunea unui câştig fabulos, peste noapte).

Vă voi oferi în cele ce urmează câteva diferenţe majore:

1. MLM-ul este legal în toate ţările civilizate (inclusiv România). Schemele piramidale nu.
2. În schemele piramidale oamenilor li se cere, pentru a intra, să depună sume foarte mari de bani fără a li se oferi niciun fel de produs echivalent. În sistemul MLM NU se percepe o taxă de intrare (ci se achiziţionează un pachet de produse de intrare contra unei sume mici/modice).
3. În sistemul piramidal câştigi din banii celorlalţi care au intrat după tine. În sistemul MLM câştigi STRICT din vânzarea de produse din cadrul reţelei de distribuţie generate de tine.
4. În sistemul piramidal contează foarte mult unde te aflii în ierarhia intrărilor. În sistemul MLM poţi câştiga mult mai mult decât cei dinaintea ta. Totul depinde de eforturile şi seriozitatea ta.

Prin urmare sistemul MLM este o formă de distribuţie a produselor pe care tot mai multe companii o folosesc. Afiliaţii sunt mai eficienţi pentru că sunt motivaţi de statutul de parteneri pe care îl dobândesc (în cazul GDI este vorba de un parteneriat pe 5 nivele de distribuţie). Este practic o ocazie de a începe o afacere în care înlocuieşti capitalul financiar cu abilităţile tale ca om (muncă, perseverenţă, dorinţă, abilităţi sociale, etc.).

În cazul GDI este vorba de un sistem MLM care funcţionează online, ceea ce îl face mai practic.

Vă doresc o alegere înţeleaptă şi în deplină cunoştinţă de cauză!
http://www.rus-c.ws
http://onlineactivity.org/DataBox/Prezentarea_originala_GDI_(cu_subtitrare).rar
Poza profil
camirus
pe 04/03/2010
Raspunde
....va astept comentariile....atat celor interesati pentru a le putea fi de folos cu tot ce-mi sta in putinta cat si celor sceptici si sarcastici pentru a le putea argumenta comentariile.....:)
Poza profil
hopotam
pe 05/03/2010
Raspunde
eu sunt unul dintre cei sceptici si sarcastici.
Este vorba despre vanzare de domenii net .ws nu? si le vinzi cu 10 eur pe an, cand poti cumpara cu 3 eur .com si tu castigi 2 eur.
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 05/03/2010
Raspunde
hopotam a scris:

Este vorba despre vanzare de domenii net .ws nu? si le vinzi cu 10 eur pe an, cand poti cumpara cu 3 eur .com si tu castigi 2 eur.

10$/luna ;) din cate stiu eu... :)

iar un .com incepe cam de la 7$/an, dar poate ajunge la mult mai mult (nu ca asta ar fi in favoarea domeniilor .ws)
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 05/03/2010
Raspunde
camirus a scris:

Afacerea GDI funcţioneaza LEGAL în toate ţările civilizate, folosind sistemul MLM! Există într-adevăr oameni care încă confundă fenomentul de MLM (distribuţie de produse pe mai multe nivele) cu cel de scheme piramidale (care în esenţă sunt inginerii financiare create pentru a escroca oamenii de sume mari de bani sub promisiunea unui câştig fabulos, peste noapte).

Vă voi oferi în cele ce urmează câteva diferenţe majore:

1. MLM-ul este legal în toate ţările civilizate (inclusiv România). Schemele piramidale nu.
2. În schemele piramidale oamenilor li se cere, pentru a intra, să depună sume foarte mari de bani fără a li se oferi niciun fel de produs echivalent. În sistemul MLM NU se percepe o taxă de intrare (ci se achiziţionează un pachet de produse de intrare contra unei sume mici/modice).
3. În sistemul piramidal câştigi din banii celorlalţi care au intrat după tine. În sistemul MLM câştigi STRICT din ...

multumesc pentru informatii, astept mai multe pe email

in cartea (cartile) la care lucrez acum ating si tema MLM-urilor (printre altele), de aceea studiez materiale pe aceasta tema

de aceea as dori informatii tehnice, nu brainwash bullshit, ca in acele filmulete

Poza profil
hopotam
pe 05/03/2010
Raspunde
hopotam a scris:

stefanmurgeanu a scris:

10$/luna ;) din cate stiu eu... :)

iar un .com incepe cam de la 7$/an, dar poate ajunge la mult mai mult (nu ca asta ar fi in favoarea domeniilor .ws)

Un .com il poti lua si gratuit cu gazduire, ai cpanel, adrese mail nelimitat si o firma ok in spate.Mai trebuie luat in calcul si spatiul pe hard, trafic, up time server etc.
Da..era vb de 10$ nu euro..scuze dar nu mai sunt obisnuit cu usd.Am discutat cu cineva din sistem, si concluzia mea a fost ca la .ws faci bani de pe spatele altor oameni care nu sunt la curent cu preturile in domeniu.
Poza profil
geza1974
pe 05/03/2010
Raspunde
Exact asta vroiam sa zic si eu..... sa sara peste "brainwash" si sa dea schema completa de "recompense",...

PS. eu a domenii sunt mai patriot: cam cu 40 de euro mi-am luat pe viata (de pe www.rotld.ro - nu prin terti ci direct de la administratorul domeniilor .ro) domeniul cu numele meu de familie......
Poza profil
camirus
pe 05/03/2010
Raspunde
Despre produsul GDI pentru care plăteşti cei 10$ lunar

1. În ce constă produsul:

- domeniul web în sine. Poţi alege un domeniu cu extensia ws, dar şi cu alte extensii (.com, .net, .org, etc.)
- serviciul de hosting al site-ului în limita a 100 MB.
- "Professionally Designed Web Templates" (asta înseamnă că ai un editor pentru site-ul tău online).
- 10 adrese de e-mail ataşate domeniului tău (de exemplu poţi crea adresa de e-mail ceva@siteultău.ws). Fiecare adresă de e-mail are rezervat un spaţiu de stocare de 1 GB.
- FTP (File Transfer Protocol). O facilitate prin care fişierele site-ului pot fi foarte uşor copiate online (uploadate pe server).

Valoarea de piaţa (doar) a domeniului în sine ar fi de 3-4$ pe lună (asta însemnând că dacă ţi-ai cumpăra domeniu din altă parte cam atât te-ar costa). Totuşi, aş aduce următoarele argumente pentru un domeniu GDI:

a) Compania GDI plăteşte comisioane de 50% din încasări. Asta înseamnă că din cei 10$ primiţi pe fiecare domeniu, GDI plăteşte afiliaţilor 5$.
b) Toţi oamenii cu care am colaborat s-au înscris pentru oportunitatea financiară, nu pentru produsul în sine. Prin urmare, oportunitatea de a avea o afacere pe net este mai valoroasă şi mai atractivă decât produsul în sine.

2. De ce ar cumpăra cineva produsul?

a) Pentru a-şi dezvolta o afacere online. O sursă importantă de venit este motivaţia celor mai mulţi;
b) Gândindu-se că pot găsi uşor 10 persoane care să se înscrie în reţea şi în felul acesta să-şi amortizeze costul lunar al pachetului web;
c) Pentru că 10$ pe lună nu înseamnă mult nici măcar pentru români. Şi oricum afacerea nu este doar pentru români, ci este globală.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

Sondaj
Ce dispozitiv utilizezi cel mai frecvent pentru a naviga pe Internet?

PDA

PC/Laptop

Smartphone

Tableta

Niciuna din variantele mentionate mai sus.

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.