Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
bestjobs.jobs a scris:
Am lansat Contacte BestJobs!
Acum poti sa iti construiesti o retea profesionala pe BestJobs! Poti sa adaugi colegii, partenerii de afaceri sau furnizorii de servicii in lista ta de contacte, pentru a cere recomandari profesionale despre activitatea ta la locul de munca. Aceste recomandari iti pot creste sansele de a gasi un job mai bun!

Incepe chiar acum sa iti contruiesti reteaua profesionala!
Categoria: Cariera pe data de 08.10.2009
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

61 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
udibest
pe 08/10/2009
Raspunde
e bine ca incepeti sa copiati lucruri bune de pe linkedin.com
ramane de vazut daca va avea acelasi succes, tinand cont de diferentele majore dintre cele 2 site-uri.
Poza profil
artezian
pe 15/10/2009
Raspunde
va rog din suflet sa-mi acordati sansa de-a lucra la deumneavoastra si nu ve-ti regreta.Multumesc
Poza profil
mimisivi
pe 15/10/2009
Raspunde
artezian a scris:

va rog din suflet sa-mi acordati sansa de-a lucra la deumneavoastra si nu ve-ti regreta.Multumesc

you talkin` to me?! you talkin` to me?!?! :D :P :)))))))))))))

[inainte sa sara toti, este doar o replica celebra dintr-un film celebru, cu un actor celebru]

succes :)
Poza profil
udibest
pe 16/10/2009
Raspunde
artezian a scris:

cu ccine vorbesti?
Poza profil
sturlea
pe 19/10/2009
Raspunde
artezian a scris:

mimisivi a scris:

you talkin` to me?! you talkin` to me?!?! :D :P :)))))))))))))

[inainte sa sara toti, este doar o replica celebra dintr-un film celebru, cu un actor celebru]

Daca ai sti sa scrii si in romana, cred ca ai ave sanse mai mari la un job.
Poza profil
mimisivi
pe 19/10/2009
Raspunde
artezian a scris:

sturlea a scris:

Daca ai sti sa scrii si in romana, cred ca ai ave sanse mai mari la un job.

mai sunt alte 1 raspunsuri
daca la mine te referi, sa stii ca ma straduiesc :)

daca nu, tot ma straduiesc :)

Poza profil
juann
pe 18/11/2009
Raspunde
udibest a scris:

e bine ca incepeti sa copiati lucruri bune de pe linkedin.com
ramane de vazut daca va avea acelasi succes, tinand cont de diferentele majore dintre cele 2 site-uri.

SA-MI BAG TRENU IN TRIAJ CU NOUL SREVICI DE 2 LEI... DE CE MAMA DRACULUI TREBUIE SA PARA DATELE MELE DIN CV IN MOD PUBLIC LA RUBRICA RECUNOSTI PE CINEVA. CIND M-AM UITAT IN SEARA ASTA MI-A VENIT SA URLU DE DRACI. PUNETI NAIBI O OPTIUNE DACA VREAU SA FIE SAU SA NU FIE ACTIV ACEST NOU RAHAT.
Poza profil
juann
pe 18/11/2009
Raspunde
SA-MI BAG TRENU IN TRIAJ CU NOUL SREVICI DE 2 LEI... DE CE MAMA DRACULUI TREBUIE SA PARA DATELE MELE DIN CV IN MOD PUBLIC LA RUBRICA RECUNOSTI PE CINEVA. CIND M-AM UITAT IN SEARA ASTA MI-A VENIT SA URLU DE DRACI. PUNETI NAIBI O OPTIUNE DACA VREAU SA FIE SAU SA NU FIE ACTIV ACEST NOU RAHAT.
Poza profil
juann
pe 18/11/2009
Raspunde
DACA NU REZOLVAT URGET PROBLEMA VA DAU IN JUDECATA PENTRU CA INCALCATI IN MOD FLAGRANT Legea nr. 677/2001 NOUL SERVICIU. PUNETI URGENT O OPTIUNE DACA VREAU SA-L FOLOSESC SI DATELE MELE SA FIE DE-AM PURUREA LA DISPOZITIEA ORICUI SAU NU VREAU SA-L VOLOSESC.

EU VOI FACE SESIZARE SI AICI http://www.dataprotection.ro/ cu privire la noul abuz pe care la-ti facut cu datele utilizatorilor.
Poza profil
juann
pe 18/11/2009
Raspunde
CUM PM IMI STERG CONTUL CA IN PM MAI SUNT SITE-URI MULT MAI DECENTE SI DE BUN SIMT DECIT VOI IN PM
Poza profil
stefanmurgeanu
pe 19/11/2009
Raspunde
eu folosesc Linkedin (unde CV-ul este public pentru cei pe care ii invit sau ii accept), astept sa ma convinga cei de la bestjobs ca am un motiv si ca merita sa folosesc si Contacte BestJobs :)
Poza profil
bestjobs.jobs
pe 19/11/2009
Raspunde
@ audace:

Accesand setarile de confidentialitate CV din contul propriu (Contul meu - CV-urile mele - Modificare CV - ascuns), se poate seta optiunea 'ascuns' pentru ca datele profesionale sa nu fie impartasite decat angajatorilor (la ale caror anunturi s-a aplicat) si contactelor acceptate in reteaua profesionala.
Poza profil
theoradu
pe 19/11/2009
Raspunde
bestjobs.jobs a scris:

@ audace:

Accesand setarile de confidentialitate CV din contul propriu (Contul meu - CV-urile mele - Modificare CV - ascuns), se poate seta optiunea 'ascuns' pentru ca datele profesionale sa nu fie impartasite decat angajatorilor (la ale caror anunturi s-a aplicat) si contactelor acceptate in reteaua profesionala.

Pai poate eu vreau sa fie vizibil la cautare de catre angajatori dar nu si la sectiunea contacte. Avand in vedere ca sunt lucruri diferite chiar e asa greu sa puneti un checkbox undeva in pagina de contacte??
Alta aberatie este faptul ca nu am cum sa selectez care dintre CV-urile mele vreau sa apara la profilul "Contacte". Il ia automat pe cel in engleza sau cum?
Poza profil
atheus
pe 21/11/2009
Raspunde
Rau ati facut, tare rau. Acu toti sefii mei voi vedea ca-mi caut de lucru, plus toate datele mele sunt la vederea tuturor colegilor.....Nu ati gandit-o bine.
Poza profil
power_simy
pe 21/11/2009
Raspunde
am observat un lucru care nu mi-a dat pace.m-am gasit la contacte cu cv incomplet, unde experienta mea nu era intreaga, cea mai mare partea era stearsa.mi-am verificat apoi cv-ul si era in regula, completat si public, deci nu gresisem la completarea cv-ului. atunci oare de ce imi apare cv-ul incomplet la sectiunea contacte? daca nu se va rezolva in scurt timp, voi fi nevoita sa renunt la serviciile oferite de bestjobs. e jalnic!!
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

Sondaj
Cand vezi o reclama online ...

Dau click pe reclama.

Intru direct pe siteul brandului promovat.

Caut online informatii despre produsul/serviciul promovat.

Transmit mai departe mesaje legate de produsul/serviciul promovat.

Ma informez in vederea cumpararii produsului/serviciului promovat.

Niciuna din variantele mentionate mai sus.

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.