![]() bestjobs.jobs a scris:
![]() Am lansat Contacte BestJobs!Acum poti sa iti construiesti o retea profesionala pe BestJobs! Poti sa adaugi colegii, partenerii de afaceri sau furnizorii de servicii in lista ta de contacte, pentru a cere recomandari profesionale despre activitatea ta la locul de munca. Aceste recomandari iti pot creste sansele de a gasi un job mai bun!
Incepe chiar acum sa iti contruiesti reteaua profesionala! Categoria: Cariera pe data de 08.10.2009
![]() va rog din suflet sa-mi acordati sansa de-a lucra la deumneavoastra si nu ve-ti regreta.Multumesc
[inainte sa sara toti, este doar o replica celebra dintr-un film celebru, cu un actor celebru] succes :)
daca nu, tot ma straduiesc :) succes :)
SA-MI BAG TRENU IN TRIAJ CU NOUL SREVICI DE 2 LEI... DE CE MAMA DRACULUI TREBUIE SA PARA DATELE MELE DIN CV IN MOD PUBLIC LA RUBRICA RECUNOSTI PE CINEVA. CIND M-AM UITAT IN SEARA ASTA MI-A VENIT SA URLU DE DRACI. PUNETI NAIBI O OPTIUNE DACA VREAU SA FIE SAU SA NU FIE ACTIV ACEST NOU RAHAT.
DACA NU REZOLVAT URGET PROBLEMA VA DAU IN JUDECATA PENTRU CA INCALCATI IN MOD FLAGRANT Legea nr. 677/2001 NOUL SERVICIU. PUNETI URGENT O OPTIUNE DACA VREAU SA-L FOLOSESC SI DATELE MELE SA FIE DE-AM PURUREA LA DISPOZITIEA ORICUI SAU NU VREAU SA-L VOLOSESC.
EU VOI FACE SESIZARE SI AICI http://www.dataprotection.ro/ cu privire la noul abuz pe care la-ti facut cu datele utilizatorilor. CUM PM IMI STERG CONTUL CA IN PM MAI SUNT SITE-URI MULT MAI DECENTE SI DE BUN SIMT DECIT VOI IN PM
eu folosesc Linkedin (unde CV-ul este public pentru cei pe care ii invit sau ii accept), astept sa ma convinga cei de la bestjobs ca am un motiv si ca merita sa folosesc si Contacte BestJobs :)
@ audace:
Accesand setarile de confidentialitate CV din contul propriu (Contul meu - CV-urile mele - Modificare CV - ascuns), se poate seta optiunea 'ascuns' pentru ca datele profesionale sa nu fie impartasite decat angajatorilor (la ale caror anunturi s-a aplicat) si contactelor acceptate in reteaua profesionala.
Alta aberatie este faptul ca nu am cum sa selectez care dintre CV-urile mele vreau sa apara la profilul "Contacte". Il ia automat pe cel in engleza sau cum? Rau ati facut, tare rau. Acu toti sefii mei voi vedea ca-mi caut de lucru, plus toate datele mele sunt la vederea tuturor colegilor.....Nu ati gandit-o bine.
am observat un lucru care nu mi-a dat pace.m-am gasit la contacte cu cv incomplet, unde experienta mea nu era intreaga, cea mai mare partea era stearsa.mi-am verificat apoi cv-ul si era in regula, completat si public, deci nu gresisem la completarea cv-ului. atunci oare de ce imi apare cv-ul incomplet la sectiunea contacte? daca nu se va rezolva in scurt timp, voi fi nevoita sa renunt la serviciile oferite de bestjobs. e jalnic!!
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
Sondaj
|
pe 08/10/2009
ramane de vazut daca va avea acelasi succes, tinand cont de diferentele majore dintre cele 2 site-uri.