Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
vreau sa plec si eu la munca in afara dar nu stiu cui sa ma adresez ! puteti sa ma ajutati ? dar sa fie si seriosi
Categoria: Pentru echipa BestJobs pe data de 06.02.2012
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

14 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
buna!elena.in ce domeniu vrei sa lucrezi?
  Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
si eu as fi interesata de acelasi lucru am poastat si eu cererea dar mi-au sters-o:((eu as vrea in fabrica sau agicultura cu sotul.
Poza profil
Kovacs Vlad
pe 07/02/2012
Raspunde
Nicoleta daca vrei in agricultura iti spun eu o firma .Am fost cu aceea firma timp de 2sezoane...Lasa-mi un mesaj
Elena, esti la fel de vulnerabila ca si Nicoleta.

Daca iti recomand o firma cu adresa de e-mail de tip "firma@yahoo.com", care cere doar 300 RON pentru analize si procesare dosar, te bagi? Iti gasesc cateva firme, doar pe acest site. Cautarea poate fi "extinsa"!
mariana popovici a scris:

buna asi vrea undeva intr-o fabrica .
Gabriel Netejoru a scris:

Daca iti recomand o firma cu adresa de e-mail de tip "firma@yahoo.com", care cere doar 300 RON pentru analize si procesare dosar, te bagi? Iti gasesc cateva firme, doar pe acest site. Cautarea poate fi "extinsa"!

cred ca da dar pot sa plec cu sotul ,el poate sa mearga pe meseria lui ca mecanic auto? dar am auzit de foarte multe firme care dau tepe,adica platesti niste bani si te duce cu autocarul si te lasa pe undeva.
Kovacs Vlad a scris:

Nicoleta daca vrei in agricultura iti spun eu o firma .Am fost cu aceea firma timp de 2sezoane...Lasa-mi un mesaj

da ma intereseaza adresa mea este moi_nicolle@yahoo.com
???
Reiterez!!!
Poza profil
Olga Grecea
pe 15/02/2012
Raspunde
Gabriel Netejoru a scris:

Elena Liliana Sude a scris:

cred ca da dar pot sa plec cu sotul ,el poate sa mearga pe meseria lui ca mecanic auto? dar am auzit de foarte multe firme care dau tepe,adica platesti niste bani si te duce cu autocarul si te lasa pe undeva.

Sunteti sigura ca sunt firme de plasare?
La ITM le-ati verificat?
Kovacs Vlad a scris:

Ma poti ajuta si pe mine? cristi_barladeanu@yahoo.com
Poza profil
Rimboi Emilian-Ciprian
pe 05/03/2012
Raspunde
Pentru Elena Liliana Sude,
Scrie aici id-ul tau de pe mess si te contactez eu.
Poza profil
maria stamatoiu
pe 05/03/2012
Raspunde
buna ziua,
m-ati putea ajuta, in sensul , sa-mi dati numele sau date de contact ale unei firme serioase care face recrutari pentru munca in europa .
multumesc ,
tel 0763756737
Poza profil
TUDOR ADRIANA
pe 06/03/2012
Raspunde
mariana popovici a scris:

Buna! crezi ca ma poti ajuta si pe mine sa-mi gasesc de lucru in Italia, intr-o fabrica sau menajera,camerista.Id-ul meu este tudor.adriana65,adresa de mail tudor.adriana65@yahoo.com,tel.0741970714. Te rog daca ma poti ajuta in acest sens, nu ezita
Buna ziua, Bestjobs,
As pleca cu tot cu sotia mea de pe acest site!
Dar totusi mai stau. Mai ales ca sotia mea nu are cont deci mai are sanse!
Raspund si la adresele de mail de tipul bestjobs***@yahoo.com.
Pe pariu ca la trei cautari pe google ni s-ar oferi amandurora joburi pe masura. Dar ne multumim cu ce avem si nu ne vaitam!
Joburi de necalificat in afara tarii, am luat decizia sa le refuz de acum 20 de ani. Nu judec pe nimeni, dar este alegerea mea si corespunde conceptiei mele despre viata!
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

lucian marius coman

ana mtr

Aurel MIHUT

dede swsw

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.