lucian stanciu a scris:
![]() ce stiti despre Falcon Finance Consulting alias RAMONA PLOSCARU BUCURESTICategoria: Am nevoie de ajutor pe data de 06.02.2012
![]()
Exact acum am dat cautare din nou si am gasit 6 rezultate. Cel mai recent raspuns este din data de 28.01.2012 iar titlul subiectului este :"cine a fost contactat de firma SC FALCON FINANCE CONSULTING S.R.L.ASTEPT RASPUNS URGENT" Culmea e ca la ultimul post se si vorbeste de o anumita d-na Ramona , posibil chiar cea de care intrebi tu. Cand auziti de numele RAMONA PLOSCARU &FALCON FINANCE CONSULTING BUCURESTI asociati-l cu urmatoarele cuvinte:excrocherie,falsitate,minciuna,hotie etc.Daca nu gasiti rezultate referitoare la GINGASA D-NA RAMONA insistati putin si ultima excrocherie de proportii a fost TEPUIREA CU CONTRACTUL DE CURATENIE TURCIA a mai multor persoane,furtul banilor acestora fara nici o mustrare de constiinta(pe care n-o are)pentru care nu a oferit ABSOLUT NIMIC!!!Numai minciuni si bineinteles nici un rezultat!Feriti-va de FALCON SI RAMONA PLOSCARU!Da-ti acatiste si multumiti la D-zeu sa nu aveti de a face cu aceasta EXCROACA!
D-le Stanciu cautati si ve-ti gasi !Scrieti FALCON FINANCE CONSULTING TEAPA SAU FORUM si gasiti totul despre firma si RAMONA PLOSCARU!Nu apelati la ea ca ve-ti regreta amarnic:va ia BANII si nu face nimic!Nu faceti aceeasi greseala pe care am facut-o noi si multi altii, iar datorita noua ea traieste bine-mersi din excrocherii si minciuni!
Societatea Falcon Finance Consulting este infiintata de 2 ani ,si in acesti 2 ani ne am desfasurat activitatea avand contracte si facand in asa fel incat oamenii au plecat sa munceasca in strainatate.Eu sunt Ramona Ploscaru si de 2 ani sunt prezenta in societatea pe care o reprezint zi de zi .
au plecat in pula cu satelitu fututi curva matii..producatoarea draq...uiti de cate ori ai trimis oameni in spania de i-au futut toti pe acolo cum au vrut...prin valencia pe acolo la prietenii tai...la ciorile alea dp acolo luateas in pula de curva...ma fratilor fugiti de tarfa asta si de firma ei de hoti...cand i-ai trimis prin februarie pe oamenii aia in valencia la unu razvan biricas de i-a tepuit ala pe toti nu iti mai aduci aminte...banii i-ai dat inapoi la oameni???ai dat pe mortii tai...fa femeile care nu stiu sa faca bani din munca sug pula ca sa castige banii aia...ai putea sa te apuci si tu ca si asa ca am auzit ca te pricepi...te-ai mai interesat fa de oamenii aia dc mai traiesc...te doaren p[izda pe tine...tu stai in cluburi dpa pula...te'n mortii tai de vampa ordinara...nu ti-e fa frica ca o sa te astepte unu odata si o sa iti bage pula pe gat asa pe neasteptate?cum pula mea poti sa dormi linistita fututi curva matii!!ce harneala ai in tine cred ca o sti de pe la prietenii tai puscariasi.ai zis mai sus ca au plecat sa munceasca in strainatate da...da...de plecat au plecat...da nu a muncit in pula mea nici unul zdreanta draq.sa dai banii la oameni inapoi fututi gatii matii ca sunt oameni care au plecat de foame de acs...fa ...nu au plecat la plaja fututi copii matii de basita draq...ma fratilor dc ati vedeao pe asta la fata cum arata ...iti vine sa scoti 50 lei sa ii dai sa te suga...ce draq ...parca e papusa gonflabila...
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
|
pe 06/02/2012
Eventual pentru si mai multa ecuratete bifezi "cauta doar in titlu"
Inchideti topicul ca e inca unul din sutele create aiurea.