Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
caut de foarte mult timp,un loc de munca pe bestjobs,dar nu am primit nici o invitatie la vriun interviu.de ce?
Categoria: Pentru echipa BestJobs pe data de 29.01.2012
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

13 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Pai hai sa vedem...ti-ai pus in primul rand intrebarea asta tie ? Suntem multi cei care putem sa ne dam cu parerea, dar cred ca tu esti cea mai in masura sa-ti raspunzi la intrebare, tu stii cel mai bine unde ai aplicat si daca posturile respective chiar ti se potriveau. Pot doar sa-ti spun ca iti poti imbunatati constant cv-ul(am vazut ca ai lucrat in diverse locuri-poate exemplifici mai mult activitatile pe care le-ai intreprins la fiecare job-trebuie sa te vinzi in fata companiei care te vrea) si sa aplici cu regularitate si perseverenta la joburi care se potrivesc specializarii si nivelului tau de pregatire. Nu te descuraja de faptul ca nu esti chemata interviuri. Aplica si iar aplica.Vei vedea ca atunci cand te astepti mai putin vei fi sunata pt un interviu pe care cine stie, il vei lua cu succes!
  Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
Best Jobs
pe 30/01/2012
Raspunde
Buna Alexandrina,

Rodica ti-a oferit mai sus cateva sugestii foarte utile.
Poza profil
Blend Ahmed
pe 30/01/2012
Raspunde
Acum cativa ani am aplicat la un job asa, "la misto". Era foarte departe de casa, compania era "confidential", etc. Eram curios sa vad cum va fi tratat CV-ul (aplicatia era pe ejobs). Dupa cateva zile m-au sunat oferta initiala era foarte mare, am mers la patru interviuri si am obtinut postul. Oferta finala a fost mai mare decat visam. Am lucrat acolo o perioada buna de timp.
Morala, dupa parerea mea: aplica la cele mai nebunesti job-uri din domeniul tau, pentru nu stii niciodata cand pestele cel mare vine la undita!
Poza profil
Olga Grecea
pe 31/01/2012
Raspunde
Am facut si eu sportul asta candva.Am fost contactata de MLM-uri in disperare, m-au agatat cu diverse slujbe de agent ba de asigurari, ba de mai stiu eu ce cosmeticale , bla bla.Nici o oferta interesanta.
Vazand ca aplicatul asta online nu este eficient m-am lasat de sport.Am obtinut jobul citind oferta, sunand la angajator, apoi depunand cv-ul...
Am avut chiar si surprize de genul postului deja ocupat in ziua publicarii anuntului..
+4   Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Am senzatia ca aplicam degeaba pe Bestjobs atat timp cat unii aplica aiurea la oferte iar cei care au experienta nu ajung sa le fie vizualizate CV-urile. 400 candidati dupa 2 zile de la anunt pentru pozitia de CFO mi se pare un pic cam mult. Am in 2 luni 10 CV-uri trimise din care multe nevizualizate si anunturi expirate.

Nu exista ceva criterii de verificare a CV-urilor atunci cand aplici ? Probabil ca da dar si CV-ul poate fi cosmetizat.
+3   Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
...si intr-adevar, aplicatul online pare un sport penru unii si nu o metoda serioasa de a-ti gasi un job.

Apelam la alte solutii.
+2   Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Cel mai sigur ar fi ca nu ai corespuns cerintelor angajatorului,si desi poate ti s-a vizualizat cv-ul fiind foarte multi canditati este normal ca sa fie chemati la interviu cei care se corespund cel mai bine cerintelor angajatorului
Poza profil
Blend Ahmed
pe 07/02/2012
Raspunde
Stan Elena Loredana a scris:

Cel mai sigur ar fi ca nu ai corespuns cerintelor angajatorului,si desi poate ti s-a vizualizat cv-ul fiind foarte multi canditati este normal ca sa fie chemati la interviu cei care se corespund cel mai bine cerintelor angajatorului

De unde stie angajatorul ca nu corespunzi daca nu vizualizeaza CV-ul? Multi posteaza ca au CV-uri nevizualizate. Teoria cu filtrarea CV-urilor nu cred ca explica in totalitate aceste nevizualizari. In multe cazuri angajarea se face dupa sistemul PCR.
Din cate stiu este ca daca exista un numar mare de cv-uri se aplica un filtru.Iar mai exista sansa ca postul sa fie ocupat deja de cineva din interior,dar trebuie sa fie publicat.Si de aici iar exista varianta de nevizualizare a cv-ului
Poza profil
Blend Ahmed
pe 07/02/2012
Raspunde

Din cate stiu este ca daca exista un numar mare de cv-uri se aplica un filtru.Iar mai exista sansa ca postul sa fie ocupat deja de cineva din interior,dar trebuie sa fie publicat.Si de aici iar exista varianta de nevizualizare a cv-ului

Daca postul este pentru cineva din interior de ce publica anuntul pe bestjobs? Poate sa il publice gratuit intr-un ziar pe care nu il citeste nimeni. De ce trebuie sa prosteasca atatia oameni sa aplice degeaba, pentru o formalitate legislativa?
Exercitiu:
Inlocuiti "ghilimelele" cu orice cuvant va vine in minte!

Poate ca "eu" am un "prieten" la un "site".
De ce sa platesc anuntul la un "ziar"?
Poza profil
Aurel MIHUT
pe 08/02/2012
Raspunde

Blend Ahmed a scris:

De unde stie angajatorul ca nu corespunzi daca nu vizualizeaza CV-ul? Multi posteaza ca au CV-uri nevizualizate. Teoria cu filtrarea CV-urilor nu cred ca explica in totalitate aceste nevizualizari. In multe cazuri angajarea se face dupa sistemul PCR.

BAgi un filtru ca viitorul candidat sa cunosca vreo 5-6 limbi straine sa aiba experienta la " NASSA " 6-7 ani si nu poate aplica nimeni .
Daca postul e deja aranjat da,poti sa ceri si limba chineza.Orice este posibil
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

lucian marius coman

ana mtr

Aurel MIHUT

dede swsw

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.