Alexandrina Duta a scris:
![]() caut de foarte mult timp,un loc de munca pe bestjobs,dar nu am primit nici o invitatie la vriun interviu.de ce?Categoria: Pentru echipa BestJobs pe data de 29.01.2012
![]() Acum cativa ani am aplicat la un job asa, "la misto". Era foarte departe de casa, compania era "confidential", etc. Eram curios sa vad cum va fi tratat CV-ul (aplicatia era pe ejobs). Dupa cateva zile m-au sunat oferta initiala era foarte mare, am mers la patru interviuri si am obtinut postul. Oferta finala a fost mai mare decat visam. Am lucrat acolo o perioada buna de timp.
Morala, dupa parerea mea: aplica la cele mai nebunesti job-uri din domeniul tau, pentru nu stii niciodata cand pestele cel mare vine la undita! Am facut si eu sportul asta candva.Am fost contactata de MLM-uri in disperare, m-au agatat cu diverse slujbe de agent ba de asigurari, ba de mai stiu eu ce cosmeticale , bla bla.Nici o oferta interesanta.
Vazand ca aplicatul asta online nu este eficient m-am lasat de sport.Am obtinut jobul citind oferta, sunand la angajator, apoi depunand cv-ul... Am avut chiar si surprize de genul postului deja ocupat in ziua publicarii anuntului.. Am senzatia ca aplicam degeaba pe Bestjobs atat timp cat unii aplica aiurea la oferte iar cei care au experienta nu ajung sa le fie vizualizate CV-urile. 400 candidati dupa 2 zile de la anunt pentru pozitia de CFO mi se pare un pic cam mult. Am in 2 luni 10 CV-uri trimise din care multe nevizualizate si anunturi expirate.
Nu exista ceva criterii de verificare a CV-urilor atunci cand aplici ? Probabil ca da dar si CV-ul poate fi cosmetizat.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
|
pe 30/01/2012