CLAUDIA LAZA a scris:
![]() ati auzit de S.C. TRADEADS INTERACTIVE ?Lucreaza cineva cu ei?Categoria: Am nevoie de ajutor pe data de 28.01.2012
![]() Andreea ce te face sa ii numesti sarlatani?
STII CEVA SPUNE...CA TOCMAI ASTA INTREBAM...EU AM VERIFICAT FRIMA CAT AM PUTUT ,ADICA E INREGISTRATA DIN ANUL 1999,am gasit anumite date financiare despre ei,pareau in regula.Eu intrebam daca cineva a raspuns la chestionare si daca au fost platiti? am primit si eu mail de la ei si ma aflu in aceeasi dilema ca si voi!
am cautat pe internet si,pe scrut,cam asta am gasit despre ei: Despre TradeAds Compania TradeAds administreaza Bursa de Reclama, cea mai mare retea de publicitate online autohtona. Bursa de Reclama acopera aproximativ 7,5 milioane de vizitatori unici lunar, reprezentand peste 95% din numarul de utilizatori de Internet din Romania. In septembrie 2010, Bursa de Reclama a lansat un nou serviciu - sondaje online dedicat advertiserilor - care pot astfel sa exploreze caracteristicile si nevoile publicului de pe Internet pentru a extrage informatiile necesare pentru eficientizarea campaniilor de marketing. Eu mai sunt inscrisa si pe alte site-uri de sondaje on-line dar nu mi-au cerut cnp-ul. in concluzie,a semnat cineva contractul cu ei? Multumesc http://www.firme.me/286121/VANGUARD-FUTURES-SRL
am facut cercetari aprofundate si am gasit o firma inreg la reg. com cu acelasi "J" : J40/2362/1999 cam dubios...
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
|
pe 30/01/2012
acelasi lucru l-am intrebat si eu: am primit contractul de la ei si inca nu am semnat..vroiam sa stiu daca altii au mai lucrat cu ei si sunt seriosi