Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
CLAUDIA LAZA a scris:
ati auzit de S.C. TRADEADS INTERACTIVE ?Lucreaza cineva cu ei?
Categoria: Am nevoie de ajutor pe data de 28.01.2012
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

14 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
Gabriela Maldaianu
pe 30/01/2012
Raspunde
buna
acelasi lucru l-am intrebat si eu: am primit contractul de la ei si inca nu am semnat..vroiam sa stiu daca altii au mai lucrat cu ei si sunt seriosi
  Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
ANDREEA LORENA ZAMFIR
pe 31/01/2012
Raspunde
si pe mine m-au sunat au spus ca trimit detaliile pe mail si acum astept, dar sunt in dubii mari nu gasesc informatii despre ei.
Poza profil
Andreea Popescu
pe 31/01/2012
Raspunde
niste sarlatani
Poza profil
CLAUDIA LAZA
pe 02/02/2012
Raspunde
Andreea ce te face sa ii numesti sarlatani?
STII CEVA SPUNE...CA TOCMAI ASTA INTREBAM...EU AM VERIFICAT FRIMA CAT AM PUTUT ,ADICA E INREGISTRATA DIN ANUL 1999,am gasit anumite date financiare despre ei,pareau in regula.Eu intrebam daca cineva a raspuns la chestionare si daca au fost platiti?
+1   Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
ANA MARIA FEGHIU
pe 03/02/2012
Raspunde
Am avut o prietena care nu a vazut nici un ban de la ei. A renuntat la idee si a mers mai departe...
si eu am primit un contract de la ei si inca nu am semnat ,nu stiu ce sa fac dar nu mi se pare normal sa trimit copie de pe buletin si cnp
Poza profil
CAMELIA PUSCASU
pe 18/02/2012
Raspunde
Am primit mail si eu, nu pot citi contractul daca nu-mi trec datele personale, la telefon mi s-au dat putine informatii, mi s-a spu ca gasesc totul in contract.
Se cere copie buletin si cnp, mi se pare cam mult.
Poza profil
Dacian Pintea
pe 21/02/2012
Raspunde
a colaborat cineva cu ei ? ce sa fac sa-mi trimit datele sunt de incredere?
Salut. Astazi am primit si eu contractul de la ei. Nu stiu ce sa fac.. Voi aveti incredere? Mai este cineva care a semnat contractul?
Va multumesc
Poza profil
Raluca Dutescu
pe 21/02/2012
Raspunde
am primit si eu mail de la ei si ma aflu in aceeasi dilema ca si voi!
am cautat pe internet si,pe scrut,cam asta am gasit despre ei:

Despre TradeAds

Compania TradeAds administreaza Bursa de Reclama, cea mai mare retea de publicitate online autohtona. Bursa de Reclama acopera aproximativ 7,5 milioane de vizitatori unici lunar, reprezentand peste 95% din numarul de utilizatori de Internet din Romania.

In septembrie 2010, Bursa de Reclama a lansat un nou serviciu - sondaje online dedicat advertiserilor - care pot astfel sa exploreze caracteristicile si nevoile publicului de pe Internet pentru a extrage informatiile necesare pentru eficientizarea campaniilor de marketing.

Eu mai sunt inscrisa si pe alte site-uri de sondaje on-line dar nu mi-au cerut cnp-ul.
in concluzie,a semnat cineva contractul cu ei?
Multumesc
Poza profil
Raluca Dutescu
pe 21/02/2012
Raspunde
http://www.firme.me/286121/VANGUARD-FUTURES-SRL
am facut cercetari aprofundate si am gasit o firma inreg la reg. com cu acelasi "J" : J40/2362/1999
cam dubios...
Poza profil
madalina ciutacu
pe 06/03/2012
Raspunde
eu le'am trimis mail sa'mi dea mai multe informatii si nu am primit nimic inapoi...
Poza profil
Floraura Mergea
pe 23/04/2012
Raspunde
madalina ciutacu a scris:

eu le'am trimis mail sa'mi dea mai multe informatii si nu am primit nimic inapoi...

Eu am retrimis contractul semnat si cu toate datele pe la mijlocul lui februarie si de cate ori ii sun mi se raspunde sa am rabdare ca o sa fiu contactata de ei pe e-mail....si astept si in ziua de azi, aprilie 23/2012.Sper sa nu se foloseasca de datele noastre si sa ne trezim cu mascatii pe la usi....oricum o sa ii reclam. CLAR!!!!
Poza profil
CLAUDIA LAZA
pe 24/05/2012
Raspunde
madalina ciutacu a scris:

Floraura Mergea a scris:

Eu am retrimis contractul semnat si cu toate datele pe la mijlocul lui februarie si de cate ori ii sun mi se raspunde sa am rabdare ca o sa fiu contactata de ei pe e-mail....si astept si in ziua de azi, aprilie 23/2012.Sper sa nu se foloseasca de datele noastre si sa ne trezim cu mascatii pe la usi....oricum o sa ii reclam. CLAR!!!!

SI eu sunt in aceeasi situatie .Unde vrei tu sa ii reclami? Ca si eu ma gandeam la o reclamatie, dar de moment nu am timpul necesar si nici nu stiu unde sa merg, astept pana in iulie(daca nu o sa ma ieie mascatii pana atunci).Astept raspuns de la tine cum ai facut si tu.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

lucian marius coman

dede swsw

ana mtr

Aurel MIHUT

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.