Prima pagina   Activitatea mea

Poza profil
anca82zanfir a scris:
Sistem bancar
Cum se desfasoara procesul de recrutare in domeniul bancar?Ai sanse sa intrii in acest domeniu, fara experienta, cand pentru un post aplica 500-1000 de candidati? Povesti despre experientele de angajare din domeniul bancar.
Categoria: Discutii pe domenii pe data de 30.08.2008
  Raporteaza neregula
Afla cand se adauga raspuns la acest subiect. Acesta va fi afisat in sectiunea `Noutati` (Contul meu), imediat ce va fi postat in forum.

255 Raspunsuri
Ordonare: Cele noi in fataCele vechi in fata
Poza profil
Sorina State
pe 14/03/2011
Raspunde
korrnel_2008 a scris:

Esti interesat(a) sa iti construiesti o cariera in domeniul bancar, contacteaza-ma.
Voi incerca sa iti ofer un sfat si cateva informatii care te vor ajuta.

Miluta Miron a scris:

Buna Sorina,
Mai sunt valabile sfaturile si informatiile din domeniul bancar?
Multumesc,

mai sunt alte 8 raspunsuri
Raman la parerea ca regula generala privind obtinerea unui post bun intr-o banca este cu ajutorul unor relatii din interiorul sistemului.
Poate daca eventual ai facut un internship intr-o institutie bancara sa te ajute .
In schimb,daca doresti sa desfasori activitate pe baza de colaborare,ca si consilier ,platit pe contract civil,gasesti multe oferte si nu cred ca e nevoie de interventia cuiva pt. a reusi .
+1   Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
Elena - Raluca Ivan
pe 13/04/2011
Raspunde
Invata sa scrii
  Nu-mi place!  Imi place!  Raporteaza neregula
Poza profil
Elena - Raluca Ivan
pe 13/04/2011
Raspunde
daca tot vorbesti de sistemul bancar .
Poza profil
Elena - Raluca Ivan
pe 13/04/2011
Raspunde
nu se scrie cum se aude, era corect " sa intri" sau puteai gasi alt cuvant
Poza profil
Elena - Raluca Ivan
pe 13/04/2011
Raspunde
Regula zilei: afli, intri, speri; sperii, scrii
17/02/2011
a afla: afl + u > aflu (eu) –> afl + i > afli (tu)

a intra: intr + u > intru (eu) –> intr + u > intri (tu)

a spera: sper + Ø > sper (eu) — > sper + i > speri (tu)

a speria: speri +i > sperii (eu, tu)

a scrie: scri + u > scriu (eu) –> scri + i > scrii (tu)
Poza profil
Elena - Raluca Ivan
pe 13/04/2011
Raspunde
daca si asa ai scris in CV e clar
Am fost angajata ca agent carduri de credit.Am fost la 2 interviuri,unul cu ASM-ul bancii si unul cu RSM-ul.Nu am avut experienta in sistemul bancar si specializarea de la facultate era in comert si turism.Dupa aceste doua interviuri de cca 30 de min fiecare am asteptat cam 2 zile pt un raspuns final si a fost pozitiv.In timpul cat am lucrat acolo am facut un curs de vanzari de o saptamana,asa crerea banca,bineanteles platit de ei.Salariile nu stiu daca mai sunt si acum aceleasi dar erau destul de bune atunci,asta se intampla in 2009 si in functie de cate carduri faceam,aveam comision si ajungeam la un salariu frumusel.
Si eu am intrat in sistemul bancar acum 1 an, fara pile. Am intrat in prima agentie a bacii unde doream sa ma angajez care mi-a iesi in cale si am intrebat daca pot face un stagiu de practica la ei. M-au primit, am stat 4 saptamani. Mi-am exprimat si dorinta de a ma angaja in banca respectiva, dar cum in agentia respectiva nu aveau post disponibil, am fost indrumata catre alta agentie a aceleasi banci, unde am fost angajata dupa inca 4 saptamani. Deci se poate si fara pile. Trebuie doar sa mergi in banca si sa iti lasi CV-ul. La noi in agentie de exemplu acum a fost angajat un tanar. A lasat CV acum cateva saptamani, a fost contactat de director pentru interviu si a fost angajat.
Perseverenta si seriozitatea merg mana in mana.
Poza profil
Livia Cucu
pe 05/07/2011
Raspunde
Buna.Eu..o sa intru...oarecum in sistemul bancar..ca si consultant financiar asigurari...e posibil ca intr-un viitor sa pot promova pe un job serios in cadrul bancii?
Poza profil
Corneliu Kepsa
pe 05/07/2011
Raspunde
Livia Cucu a scris:

Buna.Eu..o sa intru...oarecum in sistemul bancar..ca si consultant financiar asigurari...e posibil ca intr-un viitor sa pot promova pe un job serios in cadrul bancii?

Nu prea. Mai bine incearca o IFN sau un broker de credite, e o activitate mult mai apropiata de cea bancara decat asigurarile
Poza profil
Alina Colta
pe 14/07/2011
Raspunde
buna...am 29 de ani, absolventa 2007 a Facultatii de Finante Banci si Contabilitate Bucuresti ,si master la Marketing si Negocieri in Afaceri.Ce sanse am sa lucrez in domeniul bancar cu experienta si fara pile??? Eu imi doresc sa lucrez in acest domeniu foarte mult, dar nimeni nu ma ia in seama.... cum sa incep sau care sunt sansele mele??
va multumesc
Poza profil
ionica cirlan
pe 27/07/2011
Raspunde
cristeaiulia a scris:

eu spre exemplu am intrat in sistemul bancar acum fix un an ,a fost greutz
de la interviu pana sa ajung la post a durat cam o luna jumatate,adevarat primul post a fost de assistant dupa care am fost promovata pe alt post ,cel de ofiter de colectare senior..sunt foarte nemultumita deoarece se facuse o promisiune de marire de salariu care nici acum nu s-a realizat ....
si nu cred k se intra numai pe pile,este destul de important si ce stii tu sa faci ,si atitudinea,si modul in care vorbesti ...trebuie sa te faci placut si munca ce urmeaza s-o depui sa te pasioneze...pe mine una ma pasioneaza dar degeaba,colectivul meu are alte ocupatii,iar eu am inceput sa am atributii care in JD nici nu se pune problema sa apara,ceva de genu atributiile unui sef care pana la urma tot eu le rezolv ,sefu sta in scaun si raspunde la mailuri cu prietenii sau isi face programul pt weekend (rezervari hotel,iesiri in terase,etc)...eu ma zbat si dau din coate sa iasa totul bine fara sa fie nevoie ...

eu zic sa te bucuri ca ai un sef asa delasator - incearca sa furi din ceea ce te lasa sa faci - si de fapt ar trebui sa faca el - nu vei avea ocazia in alta parte - daca vrei - nu te gandi ca nu ai primit marirea de salariu - gandeste pozitiv - cum ar fi sa platesti o scoala unde sa inveti secretele meseriei - si asteapta ocazia in care vei demonstra ca esti mult mai capabila decat el sau altii
iti doresc mult succes
Poza profil
Anca Brat
pe 19/09/2011
Raspunde
Da se poate intra in sistemul bancar..trebuie multa perseverenta...rabdare...ceva experienta, chiar in alte domenii, si momentul potrivit.Nu trebuie pile si nici cunostiinte din domeniu. Puterea de munca, onestitatea si optimismul sunt calitati apreciate de cei care vor cu adevrat sa angajeze oameni muncitori si seriosi in acest domeniu.
Eu m-am angajat recent in acest domeniu si sunt foarte multumita. Am avut si noroc, e adevarat, insa am stiut sa speculez momentul.Am trimis cv-ul impreuna cu o scrisoare de intentie adaptata job-ului, iar in 2 sap maxim am fost contactata si chemata la interviu la Bucuresti. A urmat o zi plina de etape de selectie si rabadare. Peste 3 zile am fost sunata si mi s-a dat vestea cea mare. Nu am facut altceva decat sa fiu eu insami si sa arat cat mai clar cat de mult imi doresc sa lucrez cu ei si ce vreau de la ei.
Sfatul meu pt cei care vor sa intre in acest domeniu este sa arate o disponibilitate mare spre munca si deplasari, spre a invata lucruri noi.
Aplicati si la internship-uri si programe pt tineri absolventi, chiar sunteti luati in seama, daca dati dovada de seriozitate si inclinatie spre domeniu.Nu asteptati sa stati in spatele unui birou, sau sa va gasiti de lucru numai in orasul in care locuiti. Largiti-va orizontul si veti descoperi o alta lume, veti deveni mai increzatori in propriile forte.
cristeaiulia a scris:

eu spre exemplu am intrat in sistemul bancar acum fix un an ,a fost greutz
de la interviu pana sa ajung la post a durat cam o luna jumatate,adevarat primul post a fost de assistant dupa care am fost promovata pe alt post ,cel de ofiter de colectare senior..sunt foarte nemultumita deoarece se facuse o promisiune de marire de salariu care nici acum nu s-a realizat ....
si nu cred k se intra numai pe pile,este destul de important si ce stii tu sa faci ,si atitudinea,si modul in care vorbesti ...trebuie sa te faci placut si munca ce urmeaza s-o depui sa te pasioneze...pe mine una ma pasioneaza dar degeaba,colectivul meu are alte ocupatii,iar eu am inceput sa am atributii care in JD nici nu se pune problema sa apara,ceva de genu atributiile unui sef care pana la urma tot eu le rezolv ,sefu sta in scaun si raspunde la mailuri cu prietenii sau isi face programul pt weekend (rezervari hotel,iesiri in terase,etc)...eu ma zbat si dau din coate sa iasa totul bine fara sa fie nevoie ...

LA CE BANCA LUCREZI SI CAT AI SALARIUL? SI EU VREAU SA INTRU IN BANCI,DAR SE POATE OARE FARA PILE?
criscinca a scris:

Sunt un candidat dezirabil pentru orice angajator (mai ales banca): experienta (8 ani in domeniul financiar-bancar), pregatire (studii, premii, lauri,etc.)si mai ales suficienta tinerete si constanta determinare de a face treaba ca la carte.

Sa curga ofertele...numai munca de analiza sa fie (preferabil dezvoltare produse, dezvoltare retea, elaborare norme, comparatii intre companii, studii de piata, monitorizare vanzari, metodologie, organizare, planificare, strategie, risc, etc.)

Si eu caut un loc de munca in banca. Regret ca am parasit sistemul acum trei ani pentru a ma ocupa de propria firma. Doresc sa ma reintorc, insa... Speranta moare ultima.
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.

Cauta doar in titlu

Categorii Forum

Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)

Cei mai activi (ult. 7 zile)

lucian marius coman

dede swsw

ana mtr

Aurel MIHUT

Copyright © 2012 BestJobs Recrutare SA     Despre noi    Blog    Conditii    Confidentialitate    Ajutor    Site Map

close
Intra in cont
Conecteaza-te cu Facebook

Intra in cont
Am deja cont
Vreau cont BestJobs
Adresa ta de email
Parola
Introdu o adresa de email
Alege o parola
Prin conectarea cu Facebook sau apasarea butonului `Inregistreaza-ma`, declari ca esti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.