![]() Best Jobs a scris:
![]() Modficari privind domeniile si subdomeniile de activitateCategoria: Discutii generale pe data de 16.01.2012
![]() Buna ziua,
Acum am observat modificarile In afara de faptul ca nu pot corecta domeniile in care eronat se mentioneaza ca am experienta, va dau cateva exemple concrete pentru care consider ca modificarile nu reflecta realitatea: - x ani experienta intr-o companie de asigurari, cu functie de conducere si cu mici atributii de subscriere, inseamna din punctul meu de vedere experienta in management in primul rand, ci nu in asigurari; - o activitate personala desfasurata in domeniul vanzarii serviciilor publicitare si productiei publicitare nu are nicio legatura cu experienta in MLM - toate locurile de munca anterioare au generat dobandirea experientei in mai multe domenii simultan, in speta mangement+vanzari+asigurari, management+vanzari+productie+publicitate, etc, etc, or, din cate observ, nu pot alege decat un singur domeniu. In fine, ...in primul rand doresc sa stiu cum pot sa corectez? Cand folosesc "modifica" imi cere sa reintroduc numele si adresa angajatorului.(am reusit sa modific MLM si sa pun publicitate, insa nici aceasta nu este relevanta, deoarece activitatea presupune atat vanzari cat si productie, atat creatie cat si management, astfel incat nu stiu ce sa bifez) In al doilea rand, cum fac sa mentionez domeniile in care am dobandit in mod real experienta la fiecare loc de munca ci nu sa imi apara domeniul de activitate al angajatorului? Multumesc.
-imi administrez si imi conduc propria afacere -creez materialele, concep si bugetez campaniile de marketing -tiparesc si produc materialele publicitare -imi vand serviciile si produsele ...toate astea bine-nteles la scara mica, am cateva scule si cativa oameni care ma ajuta Zi-mi tu, care domeniu crezi ca m-ar avantaja sa-l trec ca si experienta? Nu stau de fiecare data sa schimb in CV si, de regula, clientii stiu ce cauta. Eu trimit multe CV-uri, aceasta fiind una dintre modalitatile prin care imi gasesc clienti Este adevarat, daca ar fi sa le adun, as fi deja la pensie, in realitate chiar fac cate putin din toate astea in fiecare zi Inainte sa schimbe puteam trece mai multe domenii la fiecare loc de munca Nu e suficient sa trec la detalii ceeace fac. Am vrut sa aplic la ceva si m-am trezit ca n-am experenta in vanzari.......ei nah.....:))))
Pentru a participa la conversatia de pe BestJobs Forum intra in cont sau inregistreaza-te.
|
Cei mai apreciati (ult. 30 de zile)
Cei mai activi (ult. 7 zile)
|
pe 16/01/2012
Iti sugeram sa verifici domeniile selectate in prezent si sa aduci modificari daca este cazul.
De asemenea, asteptam feedbackul tau.