locuri de munca SC FOERCH SRL

SC FOERCH SRL

Locatia principala
Brasov, Str. Zizinului, nr. 110, Brasov
Alte locatii
Alexandria, Arad, Bacau, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Slatina, Slobozia, Targu Jiu, Vaslui, Roman, Odorheiu Secuiesc, Covasna
Domeniul de activitate
Angajati
50-100
Descriere

FÖRCH este un grup de intreprinderi ce actioneaza pe plan international si distribuie de peste 45 de ani articole pentru montaj, elemente de fixare, necesarul de materiale si scule, precum si alte articole ce sunt destinate unei game largi de activitati din domeniile auto, constructii si industrial. Cu o CA de 205 milioane EURO, peste 40 000 de articole si 1700 de angajati in Europa, Asia si Africa., FÖRCH face parte din ofertantii de frunte ai acestei ramuri.

S.C. FOERCH S.R.L. are ca obiect de activitate distribuirea, in Romania, a produselor germane marca FÖRCH. Firma comercializeaza toate cele 40000 de repere de diferite tipodimensiuni, iar prin intermediul reprezentantilor tehnici de vanzare asigura consultanta si ofera solutii tehnice privind alegerea produsului potrivit cerintelor fiecarui client.

S.C. FOERCH S.R.L. a inteles ca o organizatie de top depinde de satisfactia deplina a clientilor sai, iar pentru a depasi asteptarile acestora se preocupa sa inteleaga cat mai bine nevoile lor curente si viitoare. Astfel, in special prin activitatea REPREZENTANTILOR TEHNICI DE VANZARE , ne straduim sa fim cit mai apropiati de clientii nostri, sa ii cunoastem mai bine, sa ne fie cit mai clare nevoile lor, sa cunoastem care sunt problemele lor si sa “simtim” nevoile lor viitoare.

De asemenea, S.C. FOERCH S.R.L. este o companie care pune accent pe formarea unei echipe de profesionisti fara a neglija importanta existentei unor relatii de buna colaborare si cunoastere intre acestia. Ca urmare, fiecare nou REPREZENTANT TEHNIC DE VANZARE angajat beneficiaza de formari teoretice si practice de orientare catre client, de formari teoretice de cultura intreprinderii si de alte formari specifice, legate de meseria pe care o practica.

Cele doua directii complementare in care este divizata activitatea firmei noastre si prin care urmarim sa obtinem satisfactia clientului, sunt promptitudinea si calitatea produselor distribuite.Pentru mai multe informatii vizitati:

www.foerch.de – limba germana;

www.foerch.co.uk – limba engleza.

Intra in cont