locuri de munca SC FOERCH SRL

SC FOERCH SRL

Locatia principala
Brasov, Str. Zizinului, nr. 110, Brasov
Locatii
Bacau, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Slatina, Slobozia, Targu Jiu, Vaslui, Roman, Odorheiu Secuiesc, Covasna
Domeniul de activitate
Angajati
100-250
Descriere
FÖRCH este un grup de intreprinderi ce actioneaza pe plan international si distribuie de peste 50 de ani articole pentru montaj, elemente de fixare, necesarul de materiale si scule, precum si alte articole ce sunt destinate unei game largi de activitati din domeniile auto, constructii si industrial. Cu peste 80 000 de articole si 2000 de angajati in Europa, Asia si Africa., FÖRCH face parte din ofertantii de frunte ai acestei ramuri.

FOERCH a inteles ca o organizatie de top depinde de satisfactia deplina a clientilor sai, iar pentru a depasi asteptarile acestora se preocupa sa inteleaga cat mai bine nevoile lor curente si viitoare.
Astfel, prin intermediul reprezentantilor tehnici de vanzare asiguram consultanta si oferim solutii tehnice privind alegerea produsului potrivit cerintelor celor mai exigente ale fiecarui colaborator.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.foerch.ro
Intra in cont