locuri de munca SC BRICOSTORE Romania S.A.

SC BRICOSTORE Romania S.A.

Locatia principala
BUCURESTI, Calea Giulesti 1-3, Et. 2, Sector 6, BUCURESTI.
Alte locatii
BUCURESTI, Braila, Brasov, Arad, Calarasi, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Suceava, Constanta, Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Galati, Cluj Napoca, Sibiu
Domeniul de activitate
Angajati
1000-3000
Descriere
BRICOSTORE ROMANIA este un lant de magazine care se adreseaza familiilor, amatorilor de decoratiuni interioare, pasionatilor gradinaritului, dar si firmelor profesioniste, punandu-le la dispozitie cele mai competitive preturi de pe piata romaneasca de constructii, amenajari si gradinarit. BRICOSTORE a aparut pe piata romaneasca in anul 2001. In prezent BRICOSTORE detine 4 magazine in Bucuresti si 11 in tara, in Brasov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Arad, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Calarasi si Drobeta Turnu Severin.
BRICOSTORE ROMANIA s-a alaturat de curand grupului englez KINGFISHER. Fiind primul distribuitor european de produse de amenajare a locuintei si numarul 3 pe plan mondial, grupul Kingfisher detine 1 000 de magazine in 9 tari. Grupul are 80 000 de persoane angajate si intampina aproape 6 milioane de clienti in fiecare saptamana.Grupul detine firme recunoscute precum: Brico Dépôt in Franta, Spania şi Portugalia; Castorama in Franta, Polonia si Rusia; B&Q in Marea Britanie si China; Screwfix in Marea Britanie si Koçtaş in Turcia.
Joburi active
06 Martie
BUCURESTI
06 Martie
Cluj Napoca
06 Martie
BUCURESTI
06 Martie
Oradea, Arad
03 Martie

Suporteri (3746)
Intra in cont