locuri de munca SC BRICOSTORE Romania S.A.

SC BRICOSTORE Romania S.A.

Locatia principala
BUCURESTI, Calea Giulesti 1-3, Et. 2, Sector 6, BUCURESTI.
Alte locatii
BUCURESTI, Braila, Brasov, Arad, Calarasi, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Suceava, Constanta, Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Galati, Cluj Napoca, Sibiu
Domeniul de activitate
Angajati
1000-3000
Descriere

BRICOSTORE ROMANIA este un lant de magazine care se adreaza familiilor, amatorilor de decoratiuni interioare, pasionatilor gradinaritului, dar si firmelor profesioniste, punandu-le la dispozitie cele mai competitive preturi de pe piata romaneasca de constructii, amenajari si gradinarit. BRICOSTORE a aparut pe piata romaneasca in anul 2001. In prezent BRICOSTORE detine 4 magazine in Bucuresti si 11 in tara, in Brasov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Arad, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Calarasi si Drobeta Turnu Severin.

BRICOSTORE ROMANIA de curand s-a alaturat grupului KINGFISHER. Fiind primul distribuitor european de produse de amenajare a locuintei si numarul 3 pe plan mondial, grupul Kingfisher detine 1 000 de magazine in 9 tari. Grupul are 80 000 de persoane angajate si intampina aproape 6 milioane de clienti in fiecare saptamana.
Grupul detine firme recunoscute precum: Brico Dépôt in Franta si Spania; Castorama in Franta, Polonia si Rusia; B&Q in Marea Britanie si China; Screwfix in Marea Britanie si Koçtaş in Turcia.

Joburi active
23 Noiembrie
Braila, Calarasi, Constanta, Focsani, Suceava, Drobeta Turnu-Severin
23 Noiembrie

Suporteri (3739)
Intra in cont