locuri de munca SC BRICOSTORE Romania S.A.

SC BRICOSTORE Romania S.A.

Locatia principala
BUCURESTI, Calea Giulesti 1-3, Et. 2, Sector 6, BUCURESTI.
Alte locatii
BUCURESTI, Braila, Brasov, Arad, Calarasi, Focsani, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Suceava, Constanta, Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Galati, Cluj Napoca, Sibiu
Domeniul de activitate
Angajati
1000-3000
Descriere
BRICOSTORE ROMANIA este un lant de magazine care se adreseaza familiilor, amatorilor de decoratiuni interioare, pasionatilor gradinaritului, dar si firmelor profesioniste, punandu-le la dispozitie cele mai competitive preturi de pe piata romaneasca de constructii, amenajari si gradinarit. BRICOSTORE a aparut pe piata romaneasca in anul 2001. In prezent BRICOSTORE detine 4 magazine in Bucuresti si 11 in tara, in Brasov, Ploiesti, Constanta, Pitesti, Arad, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Calarasi si Drobeta Turnu Severin.
BRICOSTORE ROMANIA s-a alaturat de curand grupului englez KINGFISHER. Fiind primul distribuitor european de produse de amenajare a locuintei si numarul 3 pe plan mondial, grupul Kingfisher detine 1 000 de magazine in 9 tari. Grupul are 80 000 de persoane angajate si intampina aproape 6 milioane de clienti in fiecare saptamana.Grupul detine firme recunoscute precum: Brico Dépôt in Franta, Spania şi Portugalia; Castorama in Franta, Polonia si Rusia; B&Q in Marea Britanie si China; Screwfix in Marea Britanie si Koçtaş in Turcia.
Joburi active
Oradea, Arad
03 Martie

Suporteri (3749)
Intra in cont