locuri de munca S.C. PRETURI PENTRU TINE S.R.L.

S.C. PRETURI PENTRU TINE S.R.L.

Locatia principala
Slatina, slatina, bulevardul alexandru ioan cuza
Alte locatii
Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Cluj Napoca, Deva, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea, Piatra Neamt, Satu Mare, Suceava, Hunedoara, Petrosani, Sighisoara, Roman, Odorheiu Secuiesc, Lugoj, Cristuru Secuiesc, Dej, Medias, Reghin, Orastie, Sebes, Gherla, Blaj, Carei, Fagaras, Radauti, Cugir, Lipova, Dorohoi, Motru, Hateg, Falticeni, BUCURESTI, Craiova, Vaslui, Targu Jiu, Drobeta Turnu-Severin, Bocsa, Caransebes, Resita, Timisoara, Barlad, Focsani, Lupeni, Vulcan, Tirgu Mures, Salonta, Zalau, Caracal, Pascani, Husi, Onesti, Moinesti, Buhusi, Gura Humorului, Alba Iulia, Aiud, Ludus, Turda, Jimbolia
Domeniul de activitate
Angajati
500-1000
Pagina web
Descriere

S.C. PRETURI PENTRU TINE S.R.L. este o companie infiintata in anul 2006, care isi desfasoara activitatea in peste 110 de puncte de lucru in peste 30 de judete din tara ajungand la un numar de peste 700 de angajati la nivel national. In cei 6 ani de la infiintare, am reusit sa ne situam lider de piata pe segmentul nostru de activitate.

Principalul obiect de activitate este acela de comercializare a produselor textile si incaltaminte, la care se adauga o gama de produse de uz casnic alaturi de o gama variata de produse cosmetice. Punctele de lucru se afla in majoritatea judetelor tarii, compania avand ca tinta pana la finalul anului 2013 sa deschida puncte de lucru in toate judetele Romaniei. Compania se afla intr-un proces de dezvoltare accelerat, cifra de afaceri dublandu-se de la an la an, pana la finalul anului 2013 dorind a se ajunge la un numar de peste 120 de puncte de lucru si la un numar total de angajati de aproximativ 700 de persoane.

Indiferent de nivelul intelectual sau financiar, de pozitia sociala sau de aspiratiile fiecaruia de la viata, toti gandim la fel ,,De ce sa dai pe un produs mai mult decat face!”

ALATURA-TE VIZIUNII NOASTRE!!!

Joburi active
Alba Iulia, Deva, Hunedoara, Turda, Orastie, Sebes, Aiud, Ludus
21 Octombrie
Oradea, Jimbolia
20 Octombrie

Suporteri (3632)
Intra in cont