locuri de munca S.C. ADREM INVEST S.RL.

S.C. ADREM INVEST S.RL.

Locatia principala
BUCURESTI, jobs@adrem.ro
Alte locatii
Bacau, Brasov, Buhusi, Constanta, Craiova, Galati, Hunedoara, Iasi, Medgidia, Moinesti, Onesti, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Resita, Roman, Slatina, Targu Neamt
Domeniul de activitate
Angajati
500-1000
Pagina web
Descriere

Înfiinţată în anul 1992 de fraţii Bodea, Adrem Invest este o companie românească orientată către inovaţie, specializată în ingineria tehnologică. Adrem Invest este structurată în 4 divizii bine definite, specializate în Ingineria Proceselor, SCADA & Automatizări, Servicii Integrate şi Energii Verzi, în cadrul cărora se realizează proiecte de mare amploare în Romania şi pe 4 continente, înregistrând o cifră de afaceri de peste 120 milioane RON şi peste 900 de angajaţi români şi străini.

Adrem Invest a dovedit că orice vis e o idee, orice obstacol este o treaptă şi orice client este un partener. Cu toate acestea, Adrem Invest, nu este o simpla companie bazată pe proceduri şi metode de lucru. Este o companie recunoscută şi pe plan internaţional, formată din oameni profesionişti care de-a lungul timpului au dovedit că prin coeziune totul se poate, de aceea le place să spună că sunt o mare familie unită.

Joburi active
Bacau, Buhusi, Iasi, Moinesti, Onesti, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt
14 Iulie

Suporteri (1231)
Intra in cont