locuri de munca S.C. ADREM INVEST S.RL.

S.C. ADREM INVEST S.RL.

Locatia principala
BUCURESTI, jobs@adrem.ro
Alte locatii
Brasov, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Resita, Slatina, Hunedoara, Medgidia, Ramnicu Valcea, Bacau, Buhusi, Onesti, Moinesti, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt, Pitesti, Ploiesti
Domeniul de activitate
Angajati
500-1000
Pagina web
Descriere

Adrem Invest este o companie ce ofera servicii integrate in domeniul distributiei energiei electrice, gazelor naturale, cat si a energiei obtinute din surse regenerabile.

Portofoliul Adrem Invest cuprinde servicii precum: citirea contoarelor de energie electrica si gaze naturale, administrarea grupurilor de masura, verificarea contoarelor de energie electrica in laboratorul propriu, dar si proiectarea, executia si mentenanta liniilor de distributie a energiei electrice, posturilor si statiilor de transformare sau mentenanta parcurilor fotovoltaice.

Avand un numar de peste 750 de angajati, Adrem Invest asigura, prin serviciile oferite, o acoperire la nivelul intregii tari prin intermediul celor peste 30 de centre operationale.

Experienta si profesionalismul angajatilor fac din Adrem Invest nu numai un prestator de servicii de calitate ci si un partener de incredere.

Joburi active
Bacau, Buhusi, Onesti, Moinesti, Piatra Neamt, Roman, Targu Neamt
26 August

Suporteri (1242)
Intra in cont