locuri de munca MedLife

MedLife

Locatia principala
BUCURESTI, Calea Victoriei
Alte locatii
Arad, Baia Mare, Brasov, Constanta, Craiova, Deva, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Medgidia, Drobeta Turnu-Severin, Cernavoda, BUCURESTI, Galati, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Bistrita, Tirgu Mures, Sfantu Gheorghe, Iasi, Buzau, Slobozia, Lugoj, Sighisoara, Satu Mare, Reghin, Covasna, Slatina, Calarasi, Alexandria, Giurgiu, Sacele, Cluj Napoca, Dej, Tulcea, Petrosani, Targu Jiu, Oradea, Zalau, Medias, Resita, Balcesti, Mangalia, Turda, Sighetu Marmației, Botosani
Domeniul de activitate
Angajati
1000-3000
Descriere
MedLife activeaza pe piața din Romania din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locala.

Compania acopera toate zonele de activitate medicala: ambulatoriu, spitale, maternitati, laboratoare, farmacii, acestea din urma constituind Sistemul Medical MedLife. 

In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 12 Hyperclinici din Bucuresti, Galati, Iasi, Constanta, Timisoara, Brasov si Arad; 8 laboratoare proprii de analize; 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, dintre care un spital de Pediatrie, unul de Ortopedie si unul de Obstetrica-Ginecolgie; 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 28 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 6 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara.  

Recent, MedLife a obținut acreditarea pentru Maternitatea MedLife București in calitate de Spital Prieten al Copilului, procesul de certificare fiind derulat de catre Organizatia Mondiala a Sanatații (OMS) și UNICEF,  Maternitatea MedLife fiind totodata și prima maternitate privata din Capitala care deține acest statut. Alte doua maternitați din rețeaua MedLife sunt in curs de acreditare pentru acest program.

Conform studiului international realizat de Reader's Digest, MedLife este pentru al treilea an consecutiv cel mai de incredere brand in randul romanilor la categoria “Clinica Privata”, iar in ultimii patru ani, studiile de piata IMAS derulate la nivel national plaseaza constant MedLife drept brandul cu cea mai mare notorietate pe toate segmentele: spital privat, clinica-centru medical, laborator medical. De asemenea, MedLife a caștigat anul acesta premiul „Superbrands” la categoria „Clinici private”.

Cei peste 2400 de angajati sunt bunul cel mai de pret al companiei!
Ne defineste CALITATEA UMANA a personalului medical.
Suntem o forta pentru ca scriem, clipa de clipa, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din Romania.

Faptele sunt marturia idealurilor noastre asa ca te asteptam sa demonstrezi ca poti SA CONSTRUIESTI ALATURI DE NOI!
Joburi active
Cluj Napoca, Craiova
01 Septembrie
01 Septembrie
BUCURESTI, Brasov, Timisoara
28 August
BUCURESTI, Bistrita, Brasov, Cluj Napoca, Medias
27 August
Cluj Napoca, Brasov
20 August
Brasov, Craiova, Cluj Napoca
18 August
04 August
BUCURESTI, Brasov, Bistrita
04 August
23 Iunie

Intra in cont