locuri de munca Butan Gas Romania SA

Butan Gas Romania SA

Locatia principala
BUCURESTI, Str. Coralilor nr. 18
Alte locatii
Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Braila, Brasov, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Slatina, Targu Jiu, Timisoara, Vaslui, Hunedoara, Mangalia, Campulung Muscel, Ilfov, Roman, Gaesti, Lugoj, Onesti, Targu Neamt, Curtea de Arges, Caransebes, Covasna, Orastie, Turnu Magurele, Navodari, Pascani, Mioveni, Targoviste
Domeniul de activitate
Angajati
250-500
Descriere
ButanGas este un grup multinational ce isi desfasoara in 10 tari, in domeniul transportului, depozitarii si distributiei de gas petrolier lichefiat (GPL). Dintre cele 10 tari, 9 sunt state europene: Italia, Grecia, Germania, Austria, Romania, Polonia, Albania, Bulgaria si Serbia. Cea de-a zecea companie a grupului opereaza in Maroc, Africa.
Dezvoltarea permanenta, cu cele mai eficiente instrumente, a facut ca Grupul ButanGas sa fie unul din liderii europeni în distributia de GPL atat pentru uz casnic, cat si pentru uz industrial, pe cele trei canale de distributie: butelii aragaz, propan mic-vrac si GPL auto.
Calitatea exceptionala a serviciilor, oferite de ButanGas, este rezultatul a aproape 60 ani de experienta în domeniul distributiei de GPL, în cele mai importate piete de pe continent.
Incepand cu anul 1996, ButanGas Romania este una dintre cele mai mari companii de distributie GPL pe piata romaneasca. La baza activitatii, in cei peste 10 ani in care s-au inregistrat de numeroase succese, se afla Echipa ButanGas,care si-a canalizat intreaga atentie catre Client, furnizandu-i garantia celui mai eficient serviciu si calitatea superioara a celor mai sigure si de incredere produse.
La baza, in competitia cu importantii jucatori din piata, stau certificarile care autentifica si valideaza o companie. ButanGas Romania este certificat din punct de vedere al calitatii, mediului si al securitatii in munca conform standardelor Uniunii Europene: ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
In scopul imbunatatirii sistematice a calitatii produselor si a imaginii companiei pe piata, dar si pentru a crea relatii de afaceri, bazate pe relatii oneste si cordiale cu partenerii, ButanGas isi imbunatateste permanent serviciile pentru protectia clientilor sai.
Joburi active
17 Octombrie

Suporteri (253)
Intra in cont