locuri de munca BCR Pensii, SAFPP

BCR Pensii, SAFPP

Locatia principala
BUCURESTI, Str.Biharia nr.26, etaj 2, sector 1
Alte locatii
Arad, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Timisoara
Domeniul de activitate
Descriere

BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. a fost infiintata in luna iunie 2007, cu un capital social initial de 50.000.000 RON.


Pana in noiembrie 2009 compania s-a numit BCR Administrare Fond de Pensii S.A. urmand ca de la acesta data compania sa poarte actuala denumire. Tot in luna noiembrie 2009 capitalul social al companiei a fost majorat la 140.000.000 RON. Aceasta modificare de denumire a companiei cat si majorarea de capital au survenit ca urmare a initierii procesului de preluare a BCR Prudent de la BCR Asigurari de Viata implicit prin extinderea obiectului de activitate si în domeniul activitatii pensiilor private facultative (Pilon 3).


BCR detine 99,99 % din actiunile BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. . Societatea are ca principale atuuri apartenenta la cel mai puternic grup financiar din Romania - BCR, cu o reputatie solida si cu o echipa de profesionisti de cea mai buna calitate, experienta deosebita in Europa Centrala a Grupului Erste atat in managementul fondurilor de pensii, cat si, fapt foarte important, in managementul activelor, forta de vanzare recunoscuta a Grupului BCR si baza larga de clienti, onestitatea si transparenta relatiei cu acestia.

Intra in cont